Maak je terras zomer klaar met de perfecte parasol - Tips van Foodinista

Maak je terras zomer klaar met de perfecte parasol

Deel deze post

De lente is begonnen en de zomer komt er aan. Kortom we willen allemaal weer naar buiten. En ik weet het heel goed. Dit jaar gaat alles niet zo als gepland. We kunnen wel zeggen dat het een bijzonder jaar is. Met een beetje omdenken is er tijd om ons voor te bereiden op de uitstraling en de voorbereiding van het nieuwe terrasseizoen, wat ik veel ondernemers zie doen. Uiteindelijk gaat het gaat er komen en mocht je last minute willen besluiten dat je terras; horeca, festival of gewoon de tuin nog wel extra uitstraling kan gebruiken en een mooie parasol dan heb ik een aantal mooie tips voor je, want we weten straks ook allemaal dat het oog ook iets wilt en dat een terras met een mooie uitstraling als eerste de klanten aantrekt. Maak je terras zomer klaar met de perfecte parasol die past bij jouw uitstraling en de functie die er bij past. En natuurlijk is er een angst voor investeren, maar wellicht vallen de uitgaven wel mee, want een mooie horeca parasol is er in alle maten en in diverse prijs categorieën, maar ze starten al vanaf 199,00 Euro. Ik ben er zelf ook verbaasd over. Dus kijk je altijd een beetje jaloers naar die mooie parasols, het is eigenlijk gewoon mogelijk om deze zelf ook in je bezit te krijgen. Een goedkope horeca parasol is dus mogelijk. Ja er zijn parasols met verwarming, verlichting en automatische motors en daar hangt een prijskaartje aan, maar deze zijn er wel en zowel voor de horeca als voor de particuliere branch.

3 tips voor de uitstraling van je terras dankzij mooie horeca parasols

Een horeca parasol is er in diverse kleuren, maten en prijscategorieën. Met een horeca parasol geef je op een simpele manier een totaal andere uitstraling aan je terras. Dit kan natuurlijk bij een restaurant of festival, maar ook bij bedrijfskantines met terras, kantoortuinen, speeltuinen bibliotheken met buitentuin, campings, vakantiewoningen of gewoon in je eigen achtertuin kan een mooie en kwalitatieve parasol een aanwinst zijn. Dan zijn er nog de diverse soorten en maten parasols. Ik geef je 3 tips in variatie.

Parasol passend bij je interieur

Maak je terras zomer klaar met de perfecte parasol
Maak je terras zomer klaar met de perfecte parasol

Naast dat een parasol praktisch is, want op warme dagen kun je schuilen in de schaduw en je beschermen voor de zon, kan een parasol ook passend zijn bij het interieur en je tuin interieur meer uitstraling geven. Een parasol kan geleverd worden in diverse kleuren en modellen, waardoor deze passend is bij je tuin meublement of terras aankleding, waardoor het één geheel is en juist extra uitstraling geeft.

Beschermende functie

Parasol is multifunctioneel

Een parasol is multifunctioneel en komt in diverse uitvoeringen. Denk er dan ook aan dat er diverse gelegenheden zijn waarbij een parasol geschikt kan zijn. In de tuin, festivals, restaurants, maar ook bij campings, zwembaden, binnentuinen en heb je er ook wel eens aan gedacht op het balkon?

Parasols zijn flexibel

Parasols zijn flexibel

Daarbijis het een groot voordeel dat parasols flexibel zijn en je ongeacht het weer of de gewenste locatie je makkelijk de parasol kunt inzetten waar je wilt.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie