Kookboeken tips voor de barbecue Rook

Kookboeken tips voor de barbecue chef

Deel deze post

Wij kijken uit naar geweldige barbecuemomenten. En laten we eerlijk zijn barbecueën kan tegenwoordig het hele jaar door. Deze barbecuebijbels zijn dan ook het hele jaar een mooi cadeau om te geven aan te krijgen. Alles moet je tenslotte leren en tips en tricks zijn altijd welkom. In dit artikel mijn kookboeken tips voor de barbecue chef of barbecue chef die nog veel kan leren en inspiratie nodig heeft. Ik vind het sowieso mooie boeken met inspirerende recepten voor op de barbecue en natuurlijk zijn het ook hele leuke tips voor de Vaderdag en de feestdagen.

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

3x Kookboeken tips voor de barbecue chef

Favoriete Barbecue Kookboeken – Smokey goodness

Favoriete kookboeken voor de barbecue chef Smokey goodnesse barbecue bijbel

In een barbecue kookboek van de wereldkampioen barbecue. In Smokey Goodness geeft hij zijn geheimen een beetje prijs. Niet alleen recepten, maar wel originele recepten, zoals een sushiroll van de barbecue. Ook het controleren van de temperatuur en het voor bereiden van de barbecue beschrijft Jord Althuizen uitgebreid in dit kookboek. Ondertussen kun je een heel boekenpakket geven, want ook deel 2 en deel 3  van Smokey Goodness zijn ondertussen verschenen.

Kookboek: Smokey Goodness
Auteur: Jord Althuizen
Aantal pagina’s: 224
Recepten: 90

Favoriete Barbecue Kookboeken – BBQ Bijbel

Favoriete barbecue kookboeken BBQ Bijbel van Julius Jaspers

Voor als je alles wilt weten over de bbq en de bereidingen voor de bbq. Het gehele A-Z komt in de BBQbijbel ter sprake. Julius Jaspers is al chef dol op de barbecue en heeft naast de basis zijn 250 meest favoriete barbecue recepten verzameld in zijn BBQbijbel.

Kookboek: BBQBijbel
Auteur: Julius Jaspers
Aantal pagina’s: 520
Recepten: 250

Favoriete Barbecue Kookboeken – Rook!

Kookboeken tips voor de barbecue Rook

Op de barbecue kun je natuurlijk ook roken, niet alleen zalm, maar maak zelf vleeswaren en creëer de meest heerlijke desserts met fruit. In dit kookboek komt het slowcooken helemaal aan bod met heel veel recept om alle gerechten te roken op de barbecue en in de rookkast.

Kookboek: Rook!
Auteur: Steven Raichlen
Aantal pagina’s: 304
Recepten: 150+

Meer kookboeken tips? Kijk bij de leukste kookboeken op de blog.

Meer blogs  met de leukste en nieuwe kookboeken ontvangen van Foodinista. Volg Foodinista op InstagramFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie