Juffen afscheidscadeautje Blond Amsterdam juffrouw mok

Juffen afscheidscadeautje tips van Foodblog Foodinista

Deel deze post

Het schooljaar is bijna afgelopen en tegenwoordig krijgen de juffen en meesters best veel op hun bord met al die peuters, kleuters en kinderen in de klas en alles wat ze moeten doen. Al klaag je er als ouder wel eens over, de leraren verzetten ook heel veel werk buiten de schooluren om. Hoe leuk om ze te bedanken met een klein cadeautje aan het einde van het jaar van de klas, zodat ze de kinderen niet vergeten, al zullen ze sommige graag vergeten, maar natuurlijk om als ouders te laten weten dat je ze dankbaar bent, voor weer een jaar. Hoe het ook is gegaan en dat je kind weer een jaar ouder is geworden. Met dit idee heb ik een aantal leuke ideetjes uitgezocht, waar je leraren meesters en juffen een leuk meester en juffen afscheidscadeautje mee, mee geeft.

Juffen afscheidscadeautje; De tips en natuurlijk ook voor de leraar

Juffenboek voor de liefste juf afscheidscadeau juf en meester

Zo gaat de liefste juf de klas nooit meer vergeten met dit persoonlijke boek van de hele klas! Het is even een werk, maar dan heb je ook iets natuurlijk, van ieder klasgenootje het lekkerste eten, waar ze het liefst naartoe gaan op vakantie en wat ze het leukste en stomste vak vonden, al weet de juf dat natuurlijk al lang. Er is natuurlijk ook een leukste meester boek.

Liefste juf mok afscheidscadeau tips juffrouw idee en meester foodblog Foodinista tips

Het hele volgende schooljaar zal de juf ook nog aan de kinderen denken. Vul de beker met de lievelingschocolade, theezakjes of geef er favoriete koffiecups bij en een gigagrote tekening van de klas. Afhankelijk of het cadeautjes van de klas komt of een persoonlijk cadeautje is.

Snoeppot bedankt voor het schooljaar cadeautje juf meester

Vul deze vrolijke snoeppot helemaal met snoep en bijvoorbeeld met een bloemenbon, zodat de juf of meester op het moment zelf, misschien gaat hij of zij wel direct op vakantie, een bloemetje kan halen.

Groeizak verse bloemen cadeau meester en juf

Is de juffrouw of meester altijd druk met biologie of graag in de tuin? Geef dan geen bloemenbon of bos bloemen, maar deze bloemenzakken en laat ze de bloemen zelf laten uitkomen. Heel leuk in combinatie met een ander bedank cadeautje.

Klavertje vier kweekpot cadeau tip leraar afscheids cadeau foodblog Foodinista

Voor net zo veel of stiekem misschien wel meer geluk met een hele leuke klas als deze in het volgende jaar! Een kweekpotje voor een echt klavertje vier. Deze gaan trouwens per twee dus ook een goed idee als er meer leraren of juffen zijn.

moederdag cadeautjes onder vijf Euro chocolate chip koekjes in een jar

Trakteer de juf met Chocolate Chip Cookies! Leuk voor een regenachtige dag in de vakantie dan kan ze, zelf bakken, vooral als de juf een echte zoetekauw is en een beetje een keukenprinces, maar eigenlijk kan iedereen ze bakken.

Cadeautips voor juf en meester afscheid Blond Amsterdam juf mok en beker

De ultieme juffrouw beker van Blond Amsterdam, waar ook nog een persoonlijke boodschap op geschreven kan worden voor de juffrouw op het kaartje wat aan het handvat is bevestigd. Natuurlijk is er ook één voor de leraar!

Meer blogs ontvangen van Foodinista of op zoek naar de leukste cadeau tips van Foodinista? Kijk dan hier verder. Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie