Genieten in de Amsterdam met Food activiteiten tips Foodblog Foodinista

Hotspot Café Goos en de Amsterdamse Biertjes

Deel deze post

Wat een gezelligheid alleen al in de Amsterdamse Maasstraat één van mijn favoriete straten in Amsterdam. Ik voel mij altijd net in een dorp, sorry, maar het is zo. Niet voor iedereen een compliment natuurlijk in de wereldstad Amsterdam. In de Maasstraat in Amsterdam heb je het pareltje lunchroom, restaurant en café Goos.

Café Goos

Wat is café Goos eigenlijk niet? Het is gewoon één en al gezelligheid. Dit merk je ook wel en op vrijdagavond 24 oktober was ik uitgenodigd om deze gezelligheid te komen proeven. Met lief en kinderwagen op pad, want Café Goos is zeer kindvriendelijk. Samen genieten van een vrijdagmiddagborrel.

Café Goos was bij mij al wel bekend, maar nu een stuk beter. Wist jij dat er in Amsterdam 16 brouwerijen zijn en misschien nog wel meer? Maar in ieder geval schenken zij bij dit café wel van 16 Amsterdamse brouwerijen bier. Dat was ook de reden van de uitnodiging, kom bier proeven bij Goos en in dit geval Amsterdams bier.

Made in Amsterdam

Bij café Goos is Remco trots op Amsterdam en dat laat hij merken. Alle producten worden die worden geserveerd worden zo veel mogelijk in de directe omgeving gehaald, niet alleen het bier, maar ook bijvoorbeeld de ossenworst uit de Jordaan, het Turks boord bij de bakker om de hoek en ga zo maar door.

Omdat foto’s veel meer vertellen dan woorden. De foto’s van ons gezellig avondje biertjes drinken en happen bij café Goos.

Café Goos

De Eerste biertjes de Thai Thai en de Stout + Moedig

Amsterdamse Ossenworst uit de Jordaan met zuur en mosterd natuurlijk

Amsterdamse Ossenworst uit de Jordaan met zuur en mosterd natuurlijk

Ronde 2: Het melkmeisje van Pampus niet echt melk

Ronde 2: Het melkmeisje van Pampus niet echt melk

Biertjes bij Goos

Uit nieuwsgierigheid de Nick en Simon

Eten bij café Goos

Een hapje eten uitkiezen van de kaart

Steak Friet Café Goos

Steak Friet bij Café Goos Nom Nom

Ossenahaas salade bij Café Goos

Vriend lief koos voor de Ossenhaas salade ook niet verkeerd

Café Goos koffie drinken

Afsluiten met koffie van Bazar

Wij waren op uitnodiging om een aantal biertjes te gaan drinken bij café Goos en gaan dat zeker nog een keer doen. Een aantal vrienden zijn al enthousiast geworden. Wij drinken regelmatig Belgisch bier, maar gaan ons nu toch zeker meer verdiepen in het Amsterdamse bier dus Café Goos tot ziens. Ik ben heel benieuwd wat jij er natuurlijk van vindt. Van de biertjes kregen wij honger dus kozen wij er zelf voor nog lekker een hapje te eten en ook dat is ons heel goed bevallen een echte aanrader!

Direct de nieuwste blogs ontvangen van Foodinista of meer restaurant tips blijven volgen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Persoonlijk Alfabet B Foodblog Foodinista
    Geplaatst op 13:16h, 08 april

    […] kan ik in het weekend van genieten. Ook heb ik favoriete biercafé, zoals de Jopenkerk in Haarle, Café Goos in Amsterdam en nog in aantal. Ook ga ik graag in de zomer een weekend naar Belgen en dan naar een […]

Geef een reactie