Grote Sinterklaas Boek

Kookboek van de week: Het Grote Sinterklaas Kookboek

Deel deze post

Het is er, het eerste kookboek met Sinterklaas snoep en veel meer. Het grote Sinterklaas Kookboek, geschreven door Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jagt, niet alleen snoepgoed, maar alles met Sinterklaas wordt beschreven een mooi boek om tijdens het Sinterkaas feest cadeau te geven aan de echte fan. Van het aftellen naar de intocht tot onverwachte Sinterklaas recepten met overgebleven chocoladeletters.

Het grote Sinterklaas Kookboek

Naast ruim 100 originele recepten staat het boek bol van bijzondere surprise-ideeën, inspirerende foto’s en gezellige achtergrondverhalen. Het boek is heel origineel, compleet en luxe en lijkt net het grote boek van Sinterklaas en is in linnen uitgevoerd. Een boek voor jong en oud, voor iedereen die Sinterklaas een warm hart toedraagt.

Sinterklaas Kookboek

Het Sinterklaas kookboek is een inspiratiebron voor een heerlijk Sinterklaasfeest, maar veel van de eenvoudige recepten zijn het hele jaar een succes. Alledaagse gerechten hebben een originele sinterklaastwist gekregen en de klassiekers waren nooit eerder zó toegankelijk.

Grote Sinterklaas Boek
Sint 1

Sinterklaas Recepten

De bekende kruidnoten, taaitaai en banketletters recepten krijgen in dit kookboek een geheel nieuwe dimensie. Bijzondere recepten zijn o.a. gehaktballen met kruidnootjes en marsepein gemaakt van dadels. Daarnaast passeren diverse moderne varianten de revue, zoals quinoa-kruidnootjes, worstletter en het chocolademelkbuffet. Uiteraard ook veel aandacht voor hartige kost zoals boerenkoolsigaren en de aardappelmijter. Creatief kookwonder Yolanda van der Jagt: ‘Ik heb me laten inspireren door zowel mijn kinderen als mijn eigen jeugd, vandaar dat het een mooie mix is geworden van  klassiekers en hedendaagse receptuur’.

Het Grote Sinterklaas Kookboek bestaat in totaal uit 216 pagina’s met diverse zoete en hartige Sinterklaas, Nederlandse, Spaanse recepten en Sinterklaas verhalen.

Grote Sinterklaas Kookboek

Niks missen van blog Foodinista? Like Foodblog Foodinista op Facebook en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest voor meer inspiratie.

Geen reactie's

Geef een reactie