Starten met een drankje bij Bomba rooftopbar melbourne

Lekker eten in Melbourne bij Rooftopbar Bomba

Deel deze post

Bomba een rooftopbar en Portugees tapas restaurant in Melbourne. Haak nu niet direct af bij tapas, want met tapas wordt Bomba echt te kort gedaan. Voor lekker eten in Melbourne is Bomba een echte aanrader! Op een mooie zonnige dag kun je starten met een glaasje bubbels of koud biertje op het dakterras bij Bomba in Melbourne. Bij Bomba moet je bereid zijn voor een food sensatie, wat je bij tapas niet direct meer verwacht. Ja bij Bomba ga je echt lekker eten in Melbourne, maar ja Melbourne is ook het zelf bestempelde foodwalhalla van Australië! Ben je bereid voor een food sensatie en gaan je smaakpupillen dansen? Ga dan na de borrel naar het tapas restaurant en laat je verrassen.

Starten met een drankje bij Bomba rooftopbar melbourne

Bij Bomba is de keuze op de menukaart moeilijk, want het ene gerechtje is nog lekkerder dan het andere. Maar waar hebben wij uiteindelijk voor gekozen. Wat wij hebben gegeten kun je het beste laten zien in foto’s.

Foto’s: lekker eten in Melbourne bij Bomba

pincho met serrano en burrata tapas in melbourne

Toast met burrata en toast met Serrano ham.

Lekker eten in Melbourne bij Bomba kroketjes met leek en serrano

Gevolgd door croqueta met manchego en leek.

St. Jacobsschelpen met serrano crumble lekker eten in melbourne bij bomba portugese tapas

St. Jacobsschelpen met serrano ham crumble

Gevulde kwartel lekker eten in melbourne bij bomba portugese tapas

Gevulde kwartel

Wat vonden wij van Bomba

Tapas klinkt een beetje simpel, want het is niet echt wat je meestal krijgt bij een tapas restaurant, zoals het vaak wordt geserveerd. Bij Bomba weten ze het echt een trede hoger te brengen en tapas weer een luxe gevoel te geven. Een tapas diner als dit moet je ook afsluiten met een dessert. Bij Bomba in Melbourne hebben wij dit ook gedaan met een heerlijk dessert van een portugees taartje en een glas pedro ximenez.

Wij waren er op maandag avond en het restaurant was vol! Wij kozen voor een plek aan de bar. Net zo gezellig. Mocht je zeker willen zijn van een mooi plekje en je avond in Melbourne niet willen laten verpesten door de woorden. Sorry fully booked, no reservation? Reserveer! Oh ja, bang dat het boven budget is? Bomba heeft een lunch menu voor 15 AUS Dollar! Een echte tip voor een top lunch.

Zelf naar Bomba Bar

Bomba Bar, 103 Lonsdale Street, Melbourne VIC 3000, Australië

Overnachten in Melbourne

Foodinista zocht de leukste overnachting plekjes voor je uit in Melbourne.

Budget en design: Hotel Grand Chancellor met een rooftoppool en in het hart van de stad, Rydgest St Kilda op en top gestijld met hip restaurant en regelmatig een dj, Tune hotel met eigen garage en in hartje centrum.
Kidsproof: 
Veel vrijheid, centraal gelegenheid en met zwemheid het BIG4 Holiday Park.

Als eerste de nieuwste foodtravel blogs van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Leonie
    Geplaatst op 12:11h, 20 maart

    Waaauw, dat ziet er lekker uit! Klinkt heel gezellig en tof. Die gaat op het must-visit lijstje voor later dit jaar :) En het doet me goed om te horen dat Melbourne een stad is vol met restaurants die je mond doen ontploffen van de smaaksensaties, haha. Kan ik mijn foodie-hart daar in ieder geval ophalen :)

Geef een reactie