Champagne flutes favoriet Foodblog Foodinista

Champagne glazen proosten op nieuwjaarsavond

Deel deze post

Het is bijna oudjaarsavond! Voor mij is deze avond niet compleet zonder een mooie fles champagne te ontkurken en het oude jaar te vieren met mooie herinneringen en het nieuwe jaar bruisend te vieren en naar al het mooie nieuwe vooruit te kijken. Het is echt weer een bijzonder jaar geweest met onze verhuis verbouwing centraal, Florian 1 jaar geworden, mijn blog is gigantisch gegroeid en krijgt steeds meer de vorm van een eigen bedrijf waar ik heel trots op ben en zo zijn er nog veel mooie ontwikkelingen. Voor ik alles ga delen, want daar komt nog een apart blog over. Waar wil jij op proosten en met welke champagne en natuurlijk in welk glas? Voor de glazen ben ik sowieso gaan zoeken in dit blog naar mijn vijf favoriete glazen voor iedere gelegenheid. Ook las ik een hele leuke tip, wij willen natuurlijk wel dat de champagne bruist in ons glas. Open de fles rustig en niet, zoals in de films bruisend, maak met een mes een ieniemienie krasje onderin in je glas, want door de oneffenheid in je glas heb je altijd mooie bubbeltjes en slaat de champagne nooit dood. Geniet nog even van dit prachtige jaar, sluit het jaar in stijl af en start het nieuwe jaar bruisend in met een heerlijke Champagne, mooie Champagne glazen en natuurlijk oliebollen! Ik ga het in ieder geval doen.

5x Mooie champagne glazen en proosten op een nieuw jaar

Leonardo champagneflutes champagne glazen foodblog Foodinista favorieten

Eigenlijk zijn het geen champagneglazen meer, maar chique champagnekelken om het jaar echt mee te vieren. Voor een rustig moment om van de champagne, het oude en nieuwe jaar en het gezelschap te genieten. Een champagneglas eigenlijk voor een rustig geniet moment.

Baroque champagne glazen shoptip musthave favoriet foodblog Foodinista

Een compleet ander type champagneglas. De Baroque champagne glazen. Perfect voor een vriendinnen feestavond op oudejaarsavond waar de kurken mogen knallen en waar er gedanst en gefeest mag worden. Een details deze glazen zien er heel mooi uit, maar zijn niet van glas. De glazen zijn van stevig en mooi kunststof, waardoor de glazen tegen een stootje kunnen.

Champagne flutes favoriet Foodblog Foodinista

Eigenlijk zijn deze champagne flutes mijn favorieten. Heel simpel de champagne flutes zijn voor iedere feestelijke gelegenheid geschikt. Voor een diner,maar ook op oudejaarsavond elegant.

Diner Champagneglazen tips foodblog Foodinista

Gaat oudejaarsavond gevierd worden met een diner, maar natuurlijk ook met champagne? Dan mogen mooie champagne dinerglazen niet ontbreken op tafel. Deze staan perfect op tafel bij een chique diner. Zwaarder en een klassieke uitstraling.

KLassieke champagneglazen oudejaarsavond shoptip musthave lifestyleblog Foodinista

Zijn de barokke tafel champagneglazen te zwaar, maar wel mooi? Dan zijn deze klassieke champagne glazen perfect voor een meer feestelijke avond en prettiger in gewicht. Ik vind ze heel mooi en klassiek.

Meer tips en recepten ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie

Geef een reactie