Brouwerij Haagsche Broeder

Brouwerij Haagsche Broeder het geheim van Den Haag

Deel deze post

Afgelopen vrijdag ben ik in Den Haag bij de lancering geweest van het Haags Hofkwartier. Vier nieuwe routes die je kunt lopen in Den Haag door het gezellige centrum van Den Haag. Opgenomen in deze route is de Brouwerij Haagsche Broeder. Hier zijn we naartoe gegaan om te proosten op de nieuwe routes in het centrum van Den Haag.

Brouwerij Haagsche Broeder

De Brouwerij Haagsche Broeder is gevestigd in het Wilibrordushuis in de Oude Molstraat te Den Haag. Brouwerij Haagsche Broeder in Den Haag heeft een passie gemaakt van het maken en verkopen van een ambachtelijk kwaliteitsbier. Naast het kopen van dit heerlijke biertje en er thuis van te genieten is het ook mogelijk om een evenement te organiseren bij de broeders. Het bier is een donker bier, waar ik normaal niet zo van hou, doordat het meestal erg zwaar is, maar dat is deze keer niet het zo. Het bier heeft een zachte ambersmaak en is natuurlijk een heel leuk souvenier en cadeautje om mee naar huis te nemen uit Den Haag!

Foto’s zeggen meer dan woorden

Brouwerij Haagsche Broeder

De broeders zijn trots op hun product. Het Haagsche broeder prior bier. Het bier wordt verkocht zonder enig winstbelang en met passie gemaakt. De broeders gaan ook regelmatig op training bij andere kloosterbrouwerijen om steeds beter te worden in vak van brouwer.

Brouwerij Haagsche Broeder

Uiteindelijk draait het om het proeven van het Haagsche Broeder bier. Het bier kun je verkrijgen bij de Monastic Store of je kunt er van genieten bij Huppel the Pub.

Meer tips over bijzondere biertjes ontvangen? Like Foodblog Foodinista en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie