Thuisdineren met Social Deal - Brasserie Pastis in Rosmalen

Thuisdineren met Social Deal – Brasserie Pastis in Rosmalen

Deel deze post

We mochten weer uit eten, nou ja thuis uit eten deze keer. Maar we maakten er een gezellige avond van in ons thuisrestaurant. Voor we begonnen met dineren dekten we de tafel, kaarsje aan, flesje wijn erbij. Eric was jarig en wij wilden toch ook wel een beetje quality time. Tijd voor een avondje gezelligheid en dineren. Wij besloten gebruik te maken van een Social Deal en een diner deal af te halen bij Brasserie Pastis in Rosmalen. Aangezien ik in Kaatsheuvel woon sinds een aantal jaar blijf ik het leuk vinden om de restaurants in de regio te ontdekken en eigenlijk moet je dit altijd blijven doen. Ik kijk ook verder dan Kaatsheuvel en wij rijden regelmatig heen en weer tussen de regio Breda en Den Bosch dus Rosmalen is ook een mogelijkheid en deze deal viel ons direct op. Nu ben je natuurlijk regelmatig thuis, maar in het weekend mogen de kinderen gelukkig nog naar de sportclubjes, opa en oma en wij maakten er gebruik van om deze deal in de regio op te halen. Social Deal geeft deze mogelijkheid en de vouchers zorgen er voor dat je ook nog eens leuke eetgelegenheden kunt ontdekken voor een mooie prijs. Het lijkt mij logisch dat de horeca er nog een podium mee krijgt in deze bijzondere tijd. Mooi meegenomen! Afgelopen vrijdag gingen wij naar Brasserie Pastis en haalden onze 10-gangen diner box op! Het beloofde een avond lang gezellig tafelen. De dinerbox stond al heel netjes klaar, alle beschrijvingen erbij en ieder gerechtje apart. Maar wat doet het pijn om de horeca zo rustig en stil te zien. Maar met goede moed gingen wij naar ons thuisrestaurant.

Thuisdineren met Social Deal - Brasserie Pastis in Rosmalen

P.s. Wij maakten alleen gebruik van de dinerbox, maar je kunt ook Sroppino bij bestellen! Heel feestelijk. Helaas heb ik een citrus allergie dus zat het er voor mij niet in en werd het een flesje wijn bij de maaltijd en koffie na, want scroppino is natuurlijk een zalig dessert!

Thuisdineren met Social Deal - Brasserie Pastis in Rosmalen

Thuisdineren met Brasserie Pastis

Wij gingen de keuken in met onze dinerbox via Social Deal van Brasserie Pastis voor een shared dining diner met 10 gerechten. Een uitgebreide avond dineren wachtte op ons. Daar hadden we ook zin in! In deze tijd moet je er tenslotte voor zorgen dat je echt tijd maakt voor een avondje genieten. Kortom dek de tafel extra feestelijk en ga de keuken in. Ik vroeg mij dus ook af: Gaat het wel goed smaken? Is dit wel leuk? Zorgt het wel voor gemak? Krijg je niet weer een bankhang gevoel? Je moet je er tenslotte even toe zetten. Ik hang ook 9 van de 10 keer in mijn joggingpak en panterpantoffels. Ik pakte een jurkje uit de kast, make-up op, haar gedaan, nageltjes gelakt en het helpt! De box uitgepakt alles klaargezet en de tafel gedekt met kaarsjes aan. Het sfeertje is er. Broodjes erbij, wat je ook kunt bestellen. De eerste gerechten kwamen op tafel. Carpacciorolletjes met truffelmayonaise en Steak tartare met biochetoast. Beiden heerlijk en wat een gemak. De gerechtjes staan snel op tafel. Het enige wat misschien voor een thuisdiner idealer is: geef de briochetoast apart mee in verband met de versheid. Maar verder een feestje.

Thuisdineren met Social Deal - Brasserie Pastis in Rosmalen
Thuisdineren met Social Deal - Brasserie Pastis in Rosmalen
Thuisdineren met Social Deal - Brasserie Pastis in Rosmalen

Shared dining met 10 gangen van Brasserie Pastis

Het tussengerecht; doe maar chique! Kreeftensoep. Wij hadden al een pannetje met kokend water klaar gezet. En daar het zakje met kreeftensoep ingehangen. Terwijl wij genoten van het voorgerecht werd de soep warm. Weinig werk dus. Vervolgens de soep in de glazen gedaan en wij gingen weer aan tafel. Broodje erbij en genieten. Ondertussen stond de oven volgens de omschrijving voor te verwarmen. Wij leken wel een geoliede machine. Er waren nog zeven warme hapjes over. Bij het diner zijn geen bijgerechten als frites, rijst of aardappeltjes daar zou je zelf voor kunnen zorgen. Wij dachten daar nog wel aan. Het shared dining diner van Bistro Pastis is met een Aziatische toon, waar wij zelf wel van houden. Goed op smaak en regelmatig pittig. De buikspeksbites, satay, gamba’s, gyoza’s en babi pangang in fushion style gingen in willekeurige volgorde in de oven. Alles kwam er botermals uit. Ik vond de voorbereiding en hoe het thuis uit de oven kwam echt bewonderenswaardig! Je krijgt kleine bakjes mee voor de garnering en wanneer je het niet gewend bent om zo te koken; je voelt je zelf ook nog een beetje chef in garnering en opdienen, want alles ziet er mooi uit! Als laatste ging de kalfswang botermals de oven uit. Eric heeft daar het meeste van op. Hij geniet daar echt van en ondanks dat er geen bijgerechten waren had ik ook echt al voldoende gegeten. Kortom een heerlijke avond thuisdineren en ondanks dat ik hoop dat we heel snel weer mogen genieten in de horeca is een thuisdiner afhalen bij de horeca voor ons wel voor herhaling vatbaar en hoop ik je er ook mee te inspireren.

Thuisdineren met Social Deal - Brasserie Pastis in Rosmalen
Thuisdineren met Social Deal - Brasserie Pastis in Rosmalen
Thuisdineren met Social Deal - Brasserie Pastis in Rosmalen
Thuisdineren met Social Deal - Brasserie Pastis in Rosmalen

Het oog wilt ook wat..

Je ziet natuurlijk dat de gerechten in de bakjes geserveerd worden. Ik heb zelf alles steeds op een houten plank gezet. En getwijfeld om het steeds in servies te doen, maar bij alle gerechten komen sausjes, marinades en dips en wanneer je 2x gaat overscheppen van het bakje naar een schaaltje naar je eigen bord verlies je smaak dus ik heb het zo gehouden. Het is gewoon zo, maar het maakt de beleving er echt echt niet minder op. Nog een leuke tip! Eet de Aziatische gerechtjes met stokjes.

Ook Thuis dineren met Social Deal en Bistro Pastis?

Wat krijg je voor de deal van Social Deal van Bistro Pastis? Dat is fijn om te weten voor wanneer je het ook wilt gaan proeven met Social Deal. Wat krijg je bij de dinerbox en wat zijn de voordelen?

  • Voor de deal betaal je per persoon 22,50
  • Normaal betaal je voor het menu 37,50 en zo bespaar je toch mooi 40%
  • De Deal kun je vinden onder het menu Den Bosch en Eten & Drinken
  • Je geniet van een shared dining dinerbox met 10 gerechten. Daar zou je broodjes en scroppino extra bij kunnen bestellen.

Meer leuke acties en restaurant tips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie