Roze prullenbak van Brabantia voor stijlvolle afvalscheiding

Stijlvolle afvalscheiding in de keuken

Deel deze post

We herkennen het denk ik allemaal wel. Tien jaar terug verzamelde we al onze vuilnis in één grote afvalemmer. Wellicht een kleine GFT bak, maar meestal ging het voor de GFT bak bestemde afval toch direct naar de groene bak. Nu verzamelen we, en maar goed ook, ons plastic en andere verpakkingen apart. De GFT, regulier afval, papier en dan ook nog de flessen en spuitbussen met gifitige middelen. Alleen maar goed, maar het werd bij mij wel een zooi in de keuken. Vooral toen wij net verhuisd waren moest ik daar over nadenken. Een nieuwe keuken waar je trots op bent en dan wil je de keuken ook mooi afstijlen. In de zomer even naar buiten lopen is niet zo erg, maar in de winter staat dit al snel tegen. Het besluit stond vast. Geen aparte doosjes meer voor papier, GFT en plastic en andere producten, maar een stijlvolle afvalscheiding. Met een prullenbak van Brabantia werkt dat naar mijn idee perfect.

Roze prullenbak van Brabantia voor stijlvolle afvalscheiding

Ideeën voor stijlvolle afvalscheiding

Wij zijn voor het afvalscheiden van plastic en andere verpakking begonnen met een roze prullenbak van Brabantia. Deze kleurt mooi bij ons keukeninterieur en de prullenbak fleurt de keuken op. Een reguliere prullenbak hebben we nog staan, maar deze wil ik binnenkort vervangen door de Brabantia Bo Touch Bin, een afvalbak met twee emmers. Mooi en stijlvol weergegeven en praktisch. Voldoende ruimte voor het scheiden van GFT en overig huisvuil. Overzichtelijk in de keuken en bij volle vuilniszakken kunnen we het afval wegbrengen naar de daarvoor bestemde afvalbak. Mooi en praktisch kan ik wel zeggen. Hoe scheid jij je afval? Nu wonen wij in een woonhuis en eerst in appartement. Sowieso waren in onze vorige woning de regels heel anders dus ik ben benieuwd hoe jij het aanpakt.

Brabantia touch ben voor stijlvolle afvalscheiding in de keuken

Meer handige tips en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie