September kookboeken tips nootje foodblog Foodinista

September kookboek tips van Foodblog Foodinista

Deel deze post

Een nieuwe maand en veel nieuwe kookboeken! En nu de zomer tot een einde komt en wij helaas richting de herfst gaan, gaat ook ons eten veranderen. Voor de kookboeken is dit ook wel duidelijk, maar er komen een aantal populaire kookboeken aan. Echte musthaves! Noten, herfstgroente en gezond de winter in.

September kookboek tips van Foodblog Foodinista

September kookboek Nootje

Na het supersuccesvolle Havermoutje komt nu het kookboek Nootje eraan. Noten zijn gezond, voedzaam en je kunt er heel veel mee variëren. Daarbij noten passen ook heel goed bij de herfst! Tijd voor een kookboek waar de noot centraal staat op een gezonde manier. Denk aan notenpesto’s, hummus, soepen en meer van de zelfde makers als Havermoutje. Een beetje creativiteit zal er dan ook zeker in staan.

September kookboeken tips nootje foodblog Foodinista

Kookboek: Nootje
Auteur: Pascale Bonnier en Matthijs Kok
Aantal pagina’s: 224
Recepten: 70

September kookboek Nopi

Er komt een nieuwe Yotam Ottolenghi kookboek aan in sepember! Ik vind de kookboeken van Yotam Ottolenghi altijd heel erg mooi weergegeven met de kleuren en prachtige fotografie. Heel veel recepten met diverse kruiden en veel groente. De inspiratie, de kleuren, waar komt het allemaal vandaan die creativiteit echt een kookboek musthave voor in de keuken. Dit mix en match van de Aziatische en oosterse keuken maakt er ook echt een gezond en gevarieerde feest van.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nieuw kookboek Yotam Ottolenghi Nopi September 2015

Kookboek: Nopi
Auteur: Yotam Ottolenghi en Ramael Scully
Pagina’s: 288
Recepten: 300+

Meer kookboeken tips blijven volgen? Like Foodblog Foodinista op Facebook en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Meer kookboeken tips? Kijk dan hier verder en laat je inspireren.

Geen reactie's

Geef een reactie