Eten en drinken persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista

Deel deze post

Het persoonlijk alfabet gaat verder en ondertussen zijn we aardig onderweg in het alfabet, dit betekend ook dat ik het gewoon aan het volhouden ben. De E vind ik best een beetje lastig eigenlijk. Geen tastbare dingen, waar ik eigenlijk direct aan denk, maar wel persoonlijke emoties of karakter eigenschappen. Het persoonlijk Alfabet E is het volgende onderdeel. Wil je eerder beginnen start dan gewoon bij de A.

Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet E: Echt

What you see is what you get. Een simpel antwoord, want dit is wat iedereen over zichzelf zal zeggen. Het gaat alleen niet, alleen over mij. Ik vind het ook belangrijk, wanneer het over service, producten, eten en ervaringen gaat het. Het moet echt voelen en puur zijn. Ik hou niet van een nep en overdreven ervaring.

Persoonlijk Alfabet E: Eric

Eric mijn vriend, papa van Florian, mijn liefje en mijn eigen levensgenieter, waar ik mijn leven mee deel en geniet van alles wat het leven te bieden heeft.

Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet E: Eten

Natuurlijk Eten, geen foodblog zonder liefde voor Eten! Recepten, restaurants, kook musthaves en eten op reis.

Foodinista Foodblog Persoonlijk Alfabet E

Meer weten over foodblog of foodblogger Foodinista?

Wil je mij volgen of als eerste de nieuwtjes ontvangen ook dat kan: Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief in de sidebar.

Geen reactie's

Geef een reactie