Overnachten bij Hotel Les Nuits in Antwerpen Foodinista

Overnachten bij Hotel Les Nuits in Antwerpen

Deel deze post

Antwerpen is mijn echt één van mijn lievelingssteden. Het heeft ook wel een reden. Tijdens mij studie ging ik voor het eerst op kamers in Antwerpen en in Antwerpen stage lopen. Bijzondere ervaringen heb ik in Antwerpen opgedaan en Antwerpen zal dan ook altijd een plekje in mijn hart innemen. Helemaal fijn is het nu dat ik vanuit Brabant best wel dicht bij Antwerpen woon, maar ik mij dan toch in een andere wereld bevind en dicht bij mijn herinneringen. Voor even naar antwerpen draai ik mijn hand niet om voor een etentje, even winkelen of een festival. Maar deze keer ging ik Antwerpen echt beleven inclusief met overnachting. En dat maakt de beleving toch wel optimaal. Onlangs was ik uitgenodigd bij het Smaakmeesters Culinaire Festival in Antwerpen. Oké dat was al weer in oktober, maar een festival waar ik zelf ieder jaar naartoe wil. Tijdens dit weekend verbleef ik in het Boutique Hotel Les Nuits in Antwerpen. Een ultieme beleving in sfeervolle kamers, dichtbij het centrum en het ontbijt was echt geweldig! Alsof we nog niet voldoende aten en dronken tijdens het weekend in Antwerpen waar we gingen proeven tijdens Smaakmeesters. Een overnachting bij Hotel Les Nuits maakte het af.

Zin gekregen in een weekendje Antwerpen? Maak hier een reservering!

Overnachten bij Hotel Les Nuits in Antwerpen Foodinista
Overnachten bij Hotel Les Nuits in Antwerpen Foodinista

Ontvangst bij Boutique Hotel Les Nuits

Op zaterdag kwamen wij in de middag aan in Antwerpen. Eerst moest ik even het één en ander regelen voor Smaakmeesters, zodat we culinair op stap konden en volop van Antwerpen konden gaan genieten. Maar daarna was het tijd voor ons hotel. Even de bagage weg brengen. Even zoeken moesten we wel, want je moet door kleinere straatjes in het centrum van Antwerpen. Opeens waren we bij ons hotel volgens de GPS. Oké het hotel is gevestigd boven een galerie en bevindt zich een aantal verdiepingen hoger. Dat betekent dan weer wel dat je bijna altijd goed uitzicht hebt. Wij werden vriendelijk ontvangen. Kregen de sleutel van onze unieke kamer mee en het formulier voor het ontbijt, want je kunt in het ontbijtrestaurant altijd ontbijten, maar je mag ook je eigen keuzes op de kamer laten bezorgen. Dat zorgde voor gulzigheid.

De hotelkamer ontdekken

Want bij Hotel Les Nuits is iedere kamer anders. Door het was een ware verrassing! Sowieso is een weekendje weg met z’n tweetjes als heerlijk, maar als je hotelkamer dan ook nog mooi is en de service zo goed. Dan word ik toch wel extra blij. Wij kwamen binnen in een Zen achtige Aziatische kamer, maar persoonlijke details in fel blauwe kleuren. Daar houd ik van! Echt ontspannen. De badkamer was open, maar wel zeer uitgebreid. Geen kindvriendelijke accommodatie nee, maar heerlijk voor een weekendje weg. Ja we hebben heerlijk geslapen en gerelaxed. Vooral de volgende ochtend nog even met ons uitgebreide ontbijt.

Meer tips in Antwerpen? Lees ook over ons diner in Antwerpen bij Le Zoute Zoen

Ontbijten en roomservice bij Hotel Les Nuits in Antwerpen Foodinista
Ontbijten en roomservice bij Hotel Les Nuits in Antwerpen

Roomservice!

Snel moesten we onze ontbijtkeuze inleveren, want bij voorkeur de avond vooraf. Zonder eigenlijk te weten wat we nog gingen eten, we honger hadden gingen het ontbijtmenu invullen en tja dat maakt gulzig. Bijna schaamtevol. Maar de volgende ochtend werd alles in een krat, ja zeker, krat gebracht op de kamer. Voor twee personen onder andere een latte macchiato, cappuccino, verse muntthee en verse jus d’orange. Maar ook chocladebroodjes, croissantjes, crackers, filet american, tonijnsalade, roggebrood en natuurlijk een lekker eitje. Oh ja de granola niet te vergeten. Alles wel in éénpersoonsporties hoor, maar mooi geserveerd in kleine wekpotjes. Dat was genieten! En goed gevuld om Antwerpen verder te ontdekken met eerst maar eens een wandeling. Hoe Antwerpen was lees je in mijn Smaakmeesters blog. Maar ga je een weekendje naar Antwerpen vergeet dan deze charmante lokatie voor overnachting niet.

Meer reistips in ontvangen en leuke foodfacts like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie