Zomerse kookboeken tips Chrissy Teigen Cravings foodblog Foodinista

Nieuwe zomerse kookboeken tips

Deel deze post

Zomer, komkommertijd, absoluut niet! Nou, ja misschien wel een beetje. Mij voor mij als foodblogger was en is het super druk met heel veel leuke dingen en ook komen er hele veel nieuwe leuke kookboeken uit met en zonder een zomers tintje. Op instagram volg ik bijvoorbeeld fanatiek Chrissy Teigen, misschien ken je haar wel als nog al mooie, grappige dame, maar ook een echt lekkerbek. Sowieso is Chrissy de vrouw van zanger John Legend. Al haar en hun keukengeheimen heeft ze gebundeld en het kookboek Cravings en kookboek gaat ook in het Nederlands uitgebracht worden, daar later meer over. Ook Australian Masterchef favoriet Matt Preston komt weer met een nieuw kookboek, hij is erg druk bezig, maar wat wil je ook met zo veel goede recepten om te delen. Er komt ook een echt cocktail kookboek aan van Nederlandse bodem geschreven door Tess Posthumus in de zomer denk ik ook een echte musthave, al zou het een all year round kookboek moeten zijn dus. Dus nu meer over deze zomerse kookboeken.

Favoriete nieuwe zomerse kookboeken Foodblog Foodinista

Zomers kookboek favoriet Cravings van Chrissy Teigen

Alleen van het instagram account van Chrissy krijg ik al cravings! Veel mannen krijgen het van Chrissy zelf, maar ik zelf gewoon van haar kookkunsten en al het andere Amerikaanse eten dat ze in haar mond stopt. Chrissy zelf is gedeeltelijk van Thaise afkomst dus ook dit verwerkt ze nog een beetje in haar kookboek, maar dat ze een smulpaap is dat is wel duidelijk en haar man John Legend kan er trouwens ook wat van. Wat ik trouwens ook wel zo eerlijk vind. Ze is model, met curves, natuurlijk slank he, maar wel zo eerlijk om gewoon op foto’s haar minder charmante striae te laten zien. Top! Dat is cool. Dat krijg je nou eenmaal van aankomen, afvallen, ieder pondje gaat door het mondje en tja van kindjes krijgen. Wat kun je dan van haar kookboek verwachten? De Engelse versie van Cravings die goed ontvangen is, is al even op de markt! Het staat vol met foodporn, familiegerechten en midnightsnacks die je ook overdag kunt eten. Kortom eten is gewoon een way of life. Tja dat wisten we natuurlijk al lang en daarom is het gewoon een musthave op de boekenplank.

Zomerse kookboeken tips Chrissy Teigen Cravings foodblog Foodinista

Auteur: Chrissy Teigen
Kookboek: Cravings
Pagina’s: 240
Recepten: 80

Zomers kookboek favoriet Matt Preston De perfecte Chef

Oké ik moet heel eerlijk zijn. Dit kookboek is niet helemaal is opnieuw uitgebracht, maar wel een leuke tip voor als je de het vorige boek van Matt Preston ook heel erg leuk vond, want het was op mijn blog heel erg populair! Daarom kon ik het niet overslaan vond ik . De perfecte chef is in een nieuwe stijl uitgebracht met wederom de top tips van Matt Preston om de perfecte thuischef te worden. Hoe ga jij stralen in de keuken met recepten die zo eenvoudig lijken, het niet zijn, maar je met behulp van dit kookboek tot een perfecte chef status gaat brengen? Nou zo dus met het niet helemaal nieuwe kookboek van Matt Preston het populaire en kritische jurylid van Masterchef Australia.

Zomerse kookboeken Matt Preston de Perfecte Chef tips van Foodblog Foodinista

Auteur: Matt Preston
Kookboek: De Perfecte Chef
Pagina’s: 304
Recepten: 100, maar vergeet niet de 300 kooktips waar het boek om gaat!

Zomers kookboek favoriet Cocktails met Tess van Tess Posthumus

Ben jij net zo goed als Tess? Ik denk dat het moeilijk gaat worden. Tess Posthumus is ’s werelds beste vrouwelijke bartender, maar ze gaat wel meer dan 100 recepten met je delen en de leukste verhalen van wat zij zoals meemaakt in haar bartending carrière. Ik denk dat dit wel een heel zomers kookboek is, als je het een kookboek kunt noemen, maar cocktails shaken, mixen en mengen is een echte kunst! Niet alleen de smaken, maar dan ook nog eens de uitstraling, wat je er voor nodig hebt en meer. Een musthave het boek cocktails met Tess en een leuke cadeautip deze zomer, want met cocktails moet je toch echt bij de zomerse kookboeken, maar ik denk eigenlijk dat een cocktail het hele jaar perfect is.

Zomerse kookboeken cocktails met Tess van Tess Posthumus tip van foodblog foodinista

Auteur: Tess Posthumus
Kookboek: Cocktails met Tess
Pagina’s: 256
Recepten: 100 en veel tips!

Welk kookboek van de zomerse kookboeken is jouw favoriet?

Meer kookboeken tips? Kijk bij de leukste kookboeken op de blog.

Meer blogs  met de leukste en nieuwe kookboeken ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op InstagramTwitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie