mam vertel eens moederdag cadeau tip

Mam vertel eens het is bijna moederdag

Deel deze post

Over deze moederdag ben ik super enthousiast. Eigenlijk om meerdere redenen. Dit jaar ben ik voor het eerst echt moeder. In september ben ik mama geworden van mijn kleine lieve en speelse zoontje Florian, waar ik super trots op ben. Ook heb ik een best wel roerige zwangerschap achter de rug gehad en is daardoor mijn zwangerschap iets anders en emotioneler verlopen dan normaal. Voor mijn moeder de trotse en lieve oma van Florian (niet de enige oma, want er zijn nog meer lieve en trotse oma’s) is het ook allemaal als een achtbaan verlopen. Toen ik zwanger was heeft mijn moeder een zwaar hartinfarct gekregen, waardoor zij een nieuwe hartklep heeft gekregen. Deze operatie heeft afgelopen jaar plaatsgevonden rond moederdag. Dit jaar is het voor ons geheel anders. Met een kleine man erbij, nieuwe leven en gelukkig weer gezond. Wel kijk je anders en emotioneler naar het leven. Ook heb ik mijn zwangerschap heel anders ervaren dan anders en ook heeft mijn moeder het anders ervaren dan dat het haar bedoeling was en nog steeds is dit wel zo.

Mam vertel eens moederdag cadeau idee

Een speciaal moederdag cadeau Mam vertel eens

Als foodblogger denk je al snel aan allemaal leuke foodie cadeaus die je voor moederdag kunt verzinnen. En dat kan ik! Dat kun je lezen in de diverse moederdag cadeau tip blogs, maar een ander cadeau wat ik heel bijzonder vind zijn de boeken MAM vertel eens en OMA vertel eens. Deze boeken zijn persoonlijk en bieden de mogelijkheid om voor altijd een herinnering mee te geven aan je kind en kleinkind. Ik vind het door onze emotionele ervaringen van het afgelopen jaar een mooi geschenk voor deze moederdag. Alle verhalen komen op papier staan en mooie wensen kunnen je op papier zetten. Deze boeken zijn mijn tips voor moederdag, maar eigenlijk zijn ze het hele jaar door heel geschikt, want uiteindelijk is het moment altijd daar om de mooiste momenten wensen op papier te zetten voor nu en later. Je weet tenslotte nooit voor wat voor onverwachte verrassingen je in het leven komt te staan.

Oma vertel eens moederdag cadeau tip oma

Positief naar de toekomst

Wij kijken nu positief naar de toekomst en genieten van ieder moment, maar koesteren ook graag alle herinneringen, wensen en kleine details. Het gaat om kleine dingen wat je lievelingshapje is, hoe je kerst vierde en wat je dromen zijn voor je kleinkind en wat je eigen dromen waar toen je zelf kind was. Ik vind het leuk om dit nu op papier te zetten nu onze kleine man nog zo ontzettend klein is en dat ik het zelf ook leuk vind om het over achttien jaar terug te lezen als hij zelf volwassen is, want misschien denk ik er dan zelf ook wel heel anders over. Bij het boek krijg je ook allemaal leuke stickers om er een feestelijk geheel van te maken en is er voldoende ruimte voor foto’s. Ik vind het zelf heel persoonlijk in dit digitale tijd van tegenwoordig. Spreek ik mij zelf nu een beetje tegen als blogger? Ach iedereen vind iets tastbaars tegenwoordig toch leuk?

Ook met pen en papier een documentaire vastleggen?
Boek: Mam Vertel eens
Boek: Oma Vertel eens
Auteur: Elma van Vliet

Meer over de auteur Elma van Vliet. De boeken Mam Vertel eens en Oma Vertel eens zijn geschreven door Elma van Vliet en zij heeft de boeken een compleet nieuwe uitstraling gegeven. Wil je meer weten over de boeken of over de auteur, want ze heeft nog veel meer leuke boeken uitgebracht en ook een compleet nieuwe website dan kun je ook daar een kijkje nemen.

Voor meer leuke cadeau ideeën kijk bij de cadeautips van Foodblog Foodinista.

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie