Dolce Piccante losse thee winnen bij Foodblog Foodinista

Losse thee van Dolce Piccante winnen

Deel deze post

Ik drink gewoon heel graag thee. Ik moet toegeven dat mijn dag standaard begint met koffie, maar door de dag heen gaat de voorkeur eigenlijk uit naar thee. Groene thee, witte thee, kruiden thee en rooibos thee extra leuk wanneer het thee met een smaakje is. Waren deze theesoorten een aantal jaar terug nogal eenvoudig, want zoals je misschien ziet ik drink geen zwarte thee. Tegenwoordig is er een ruime keuze in het assortiment. Wel moet je vaak even zoeken en gaat mijn voorkeur uit naar losse thee. Voor een high tea ben ik trouwens ook altijd wel één. Gezellig bijkletsen met vriendinnen, mijn moeders, schoonmoeders horen door ook bij of tante. Dus ja ik drink graag thee en ik associeer het ook met situaties waarin je, je kunt bevinden. Net als seizoenen. In de herfst en winter mag de thee voor mij altijd iets meer pit hebben en drink ik ’s avonds altijd graag kamille thee voor een rustige nachtrust. Je kijkt iets meer tv en films en dat maakt mij vaak onrustig. Van Dolce Picante kreeg ik een mooie set met theesmaken opgestuurd die helemaal passen binnen mijn theesmaken voor de winter. Daar vertel ik je graag meer over en verder op in dit blog kan ook jij de losse thee van Dolce Piccante winnen, dat is leuk! Wil je meer weten over, waarom losse thee, het combineren van losse thee bij je eten daar vertellen ze je bij Dolce Piccante graag veel meer over!

Dolce Piccante losse thee winnen bij Foodblog Foodinista

Mijn losse thee smaakjes van Dolce Piccante

Van Dolce Piccante kreeg ik drie heerlijke smaken opgestuurd. Een bloemige white kamille thee, groene appel thee en lemon grass gember thee op rooibos basis. Alle drie heel verschillend, maar voor mij voor ieder moment van de dag van toepassing. Zo vind ik de groene appel thee voor in de ochtend verfrissend, de lemon grass gember pittig in de middag en de kamille thee een rustgevende thee voor de avond.

Dolce Piccante groene appelthee winnen foodblog Foodinista

Dolce Piccante losse groente appelthee. Met een zachte appelsmaak, geen mierzoete smaak, zoals de Turkse thee. 

Dolce Piccante Rooibos gember thee winnen foodblog Foodinista

Dolce Piccante Rooibos citroengras gember thee met een pittige smaak. Vooral in de middag geeft de thee echt een opkikker. 

Witte kamille thee van Dolce Piccante winnen bij Foodblog Foodinista

En de witte kamille thee van Dolce Piccante. Vooral de mooie losse bloemetjes. Heel anders dan thee uit een zakje, waardoor ook de smaken en werking veel beter los komt.

Losse thee van Dolce Piccante winnen bij foodblog Foodinista

Alle mooie thee nog even los bij elkaar.

Zelf de thee losse thee van Dolce Piccante winnen

Hoe kun je losse thee van Dolce Piccante winnen en meedoen aan de winactie?

 1. Natuurlijk ben je Facebookvriend van Foodinista of volg je Foodinista op Instagram, Pinterest of Twitter of ben je ingeschreven voor de nieuwsbrief van Foodblog. Dat kan in de zijbalk.
 2. Laat mij in een reactie weten op Facebook, twitter of op de blog wat je lievelings theesmaak is. Dat mag iedere smaak zijn, zodat ik weet dat je mee doet aan de wedstrijd.
 3. Vergeet niet sharing is caring! Dat vinden we gewoon leuk! Deel dit bericht dus op Facebook, Twitter of andere social media kanalen. Het mag, maar moet niet.

De winactie van Dolce Piccante loopt tot 21 februari, daarna ontvangt de winnaar bericht.

De winactie van Dolce Piccante is ondertussen afgelopen en de winnaar heeft bericht ontvangen, maar!

Regelmatig staan er nieuwe en leuke winacties op de blog. Kijk hiervoor bij de Leukste acties op de blog.

Meer blogs en leuke winacties ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

4 Reactie's
 • Jo's Daughter
  Geplaatst op 20:13h, 07 februari

  Ow, moet ik gaan kiezen? … Wel lastig hoor voor zo’n theeleut als ik ben ;) Ik hou erg van Pepermunt thee na het eten. Earl Grey in de middag & ook Groene thee met Citroen vind ik heerlijk! Dus dat is mijn top 3 :D

 • Angela
  Geplaatst op 13:12h, 08 februari

  Lekker thee! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik eerst niet wist waar ik naar keek. Maar ik ben gek op thee dus ik moet ze gewoon proberen :D

  Mijn favoriet is jasmijnthee maar Matcha is een close second ;)

 • Charlotte
  Geplaatst op 12:10h, 09 februari

  Ceylon, is zo lekker de hele dag door.
  Ik probeer ook graag andere smaakjes hoor!
  Met citroensap of kaneel erin.
  Munt of rozenwater, oh ik krijg zin.
  In een heerlijk bakje troost!
  Maar ja van Ceylon geniet ik the most :D

 • Lies
  Geplaatst op 13:44h, 19 februari

  Ik ben echt een heel groot fan van groene thee met cranberry van zonnatura (en detox thee ;-) ), die is zo fijn en lekker!!

Geef een reactie