Lekker eten in Kuala Lumpur

Lekker eten in Kuala Lumpur Maleisië

Deel deze post

De eerste dag in een Aziatische stad is altijd weer even wennen, maar wat ben ik blij om weer in Azië te zijn en wat is Kuala Lumpur een mooie stad! De eerste dag hebben we in Kuala Lumpur niks bijzonders gepland alleen vanavond dan, dan gaan we een Kuala Lumpur Foodtour doen. Nu al zin in! Ook overdag moeten we natuurlijk eten. Tijdens onze wandeling in Kuala Lumpur lopen we zomaar tegen de de Kuala Lumpur Western Food Street aan. Echt heel voordelig lekker eten in Kuala Lumpur bij de Kuala Lumpur Western Food Street. Voor 17 RM heb je een complete maaltijd. 17 RM is 4 Euro voor 2 personen inclusief drinken en het was echt heel lekker en na deze maaltijd voel ik me echt helemaal in Azië.

Ontdek Kuala Lumpur met een Nederlandse-talige Lokal op de fiets en ontdek alle highlights! Boek hier je fietstour

Lekker eten in Kuala Lumpur

Foto´s zeggen meer dan woorden dus onze ervaring op de Kuala Lumpur Western Food Street

Lekker eten in Kuala Lumpur Tandoor Chicken Garlic

Tandoor Garlic Chicken Naan op de Kuala Lumpur Western Food Street

Lekker eten in Kuala Lumpur

Geen chique restaurant, maar een foodhal met puur eten in Kuala Lumpur

Lekker eten in Kuala lumpur foodtravel

In de foodhal is het druk en geen toeristen. Wel bekend, waar de locals zijn is het eten goed.

Een georganiseerde reis naar Kuala Lumpur boeken en onze tips meenemen? Laat je hier informeren en ontdek de mogelijkheden

Noodle Goreng in Kuala Lumpur

Noordle Goreng in Kuala lumpur

Onze eerste maaltijd in Kuala lumpur is een feit en we hebben afgetrapt!

Hotel tips in Kuala Lumpur

De favoriete hotels van Foodinista zijn

Budget en design favorieten: Het hippe design The Journal Hotel met rooftop pool. Liever een appartement dan het The Verve suites met eigen keuken en rooftol beach pool.
Kidsproof: Met kids naar Kuala Lumpur in Maleisië dan is Capri by Fraser een aanrader met rooftop pool, een appartementje met keuken en indoor speeltuin in het complex. Met het openbaar vervoer ben je overal snel.

Als eerste de nieuwste foodtravel blogs van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Foodtour in Kuala Lumpur Maleisie
    Geplaatst op 12:54h, 28 mei

    […] hebt al kunnen lezen hoe wij zelf Kuala lumpur op dag 1 hebben ontdekt door zelf een foodmarket in Kuala lumpur te ontdekken en Charles heeft ons nog veel meer laten zien en natuurlijk laten […]

Geef een reactie