Nespresso machine barista stijl koffiezetapparaat favorieten Foodblog Foodinista

Koffie zetten in stijl – Met 5 mooie espressomachines met cup

Deel deze post

Bijna iedereen drinkt wel koffie, wanneer iets een dagelijks routine is dan is het toch logisch dat een koffiemachine in de keuken ook wel mooi mag zijn. We hebben tegenwoordig diverse soorten koffiemachines. Natuurlijk zijn er de koffiemachines met verse bonen, maar deze nemen nog steeds veel ruimte in op het aanrecht. Bij mij past het helaas niet. Dus ik ga nog steeds voor de espressomachine met cup. Geen straf, want ook deze koffie is door de jaren steeds beter geworden en kun je vinden van diverse merken. Je kunt een ware proeverij houden. Toch zijn het vaak de Nespresso cups waar je op uit komt. Nespresso heeft ook mooie koffie. Daarbij zijn er ook diverse espressomachines met cup om uit te kiezen. Waren het tien jaar terug de eerste machines in een eenzijdig design, meestal zwart of grijs, die op het aanrecht kwamen ook daarin is veel veranderd. Met deze reden heb ik er vijf voor je verzameld in dit blog. Deze espressomachines variëren in uistraling, design, maar ook functioneel zijn er verschillen. Wellicht zijn er al mooie cadeautjes voor de feestdagen bij?

Vijf mooie espressomachines met cup – Favorieten van Foodinista

Budget espresso machine in vrolijke kleuren

Espressomachine tip budget tip van Foodblog Foodinista

Een espresso machine met een leuke uitstraling en doen bedoel ik vooral in een vrolijke kleur? Dan is deze espresso machine echt iets voor jou! Een heel leuk detail is dat deze espresso machine ook nog een echte budget topper is en er in vier kleuren is welke je hier kunt vinden.

De originele espresso machine

Originele espressomachine tips van Foodblog Foodinista

Weet wat je hebt en herkenbaar? Dat is de originele espressomachine van Krups met Nespresso. Je weet wat je er aan hebt. Bij ons heeft deze espresso machine jaren lang op het aanrecht gestaan, maar na jaren trouwe dienst is het nu tijd voor een nieuwe espressomachine en de vraag is welke gaat het worden van deze espressomachines?

Mooie espressomachines met gevoel voor stijl

Nespresso machine barista stijl koffiezetapparaat favorieten Foodblog Foodinista

Op zoek naar een echte parel? Dat is deze Nespresso Sage Espressomachine die veel weg heeft van een echte barista machine, maar toch met koffiecupjes. Ondertussen kun je wel gewoon met behulp van stoompijpje cappuccino’s, lattes en eigenlijk alle koffies maken die je wilt. Zelf ben ik verliefd! Want mijn favoriete koffies blijven toch die met melk.

Longhi Nespresso koffie machine met cupjes voor espresso tips van Foodblog Foodinista

Met de zelfde functie, iets minder uitstraling, maar wel in samenwerking met Nespresso en vriendelijker voor je portemonnee dat is deze Nespresso Lattissima koffie machine met cup. Een aanrader en toch wel, ook om de prijs mijn favoriet en ik denk dat dit wel eens onze nieuwe koffie machine op het aanrecht kan worden.

Stijlvol en is espresso voldoende koffiemachine

KitchenAid espresso Machines shop tips en favorieten van Foodblog Foodinista

En de laatste, maar zeker niet de minste! Welke foodie is er tenslotte niet ene beetje verliefd op KitchenAid? Ben je al overstag en is je keuken al een beetje overgenomen door KitchenAid? Is een espresso voor jou voldoende? Dan mag deze Nespresso machine in samenwerking met KitchenAid zeker niet ontbreken in jouw keuken.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie