Nieuw boek rens kroes kookboek tip

Juni kookboek tips van Foodblog Foodinista

Deel deze post

Een nieuwe maand en nieuwe kookboeken! En wat voor nieuwe kookboeken, een aantal auteurs waar we van smullen komen deze maand met nieuwe kookboeken. Juni kookboekmaand kun je bijna wel zeggen. Wat denk je van Donna Hay, Ròbert van Beckhoven en nog een knaller die je later in dit kookboekblog kunt lezen, want ik ga natuurlijk niet alles verklappen! Het wordt alleen een hele leuke en lekkere bestsellermaand voor de kookboekfans.

Juni kookboek tips van foodblog Foodinista

Het wordt zomer en ook in de zomer gaan we koken! Deze dames en heren bereiden je alvast op een zomer vol kook en bakplezier en zij hebben er zin in! Niet heel lang geleden bracht de eerste kookboekschrijfster Donna Hay nog het mooie Nieuwe klassiekers uit en nu komt er al weer een nieuwe kookboek en helemaal lente en summer proof!

Juni kookboek tip: Seizoenskookboek van Donna Hay

Donna Hay komt weer met een nieuw kookboek en in dit kookboek komen alle seizoenen naar voren, maar sla je niet snel meer de plank mis. Nu het nog lente is een lentegereht op tafel en in de zomer een zomerrecept bereiden met de juiste producten en natuurlijk helemaal Donna Hay stijl! Het kookboek draait natuurlijk niet alleen om de recepten en gerechten die er bij passen, maar ook om de sfeer en de beleving. In de lente en zomer worden wij buitenmensen en hier passen wij ook onze eetbehoeften op aan. Donna Hay denkt met ons mee en geeft tips voor barbecuerecepten, picknickrecepten en wat nemen we mee naar het strand. Lekkere recepten voor het ontbijt fris en fruiten en al willen we er nu nog niet aan denken, maar tips en tricks voor de kerst staat er natuurlijk ook in en dit allemaal in een Donna Hay stijl! Hebben het seizoenskookboek van Donna Hay.

Juni kookboek tips foodblog Foodinista Donna Hay seizoenskookboek

Kookboek: Seizoenskookboek
Auteur: Donna Hay
Pagina’s: 324
Recepten: 280

Juni kookboek tip: Meer Meesterlijk brood

Al eerder heb ik geschreven over het eerste kookboek of bakboek van Robèrt van Bekhoven Meesterlijk Brood. Toen ik bij de presentatie was, was Robèrt al heel enthousiast over het schrijven van het kookboek, dat ik bijna wel kon voorspellen dat er een tweede kookboek zou komen en nu is het zo ver! Meer Meesterlijk brood wordt uitgebracht in juni door Nederlands enige Meesterchef en Meesterchef Boulangier Robèrt van Beckhoven en we gaan weer echt verder bakken. Deze keer recepten voor Brabantse worstenbroodjes, ja die ontbraken de vorige keer tot zijn eigen schaamte en perfecte croissantjes en met Robèrt zijn tips is alles veel simpeler dan het eerst was.

Meer Meesterlijk Brood juni kookboek tip

Kookboek: Meer Meesterlijk brood
Auteur: Robèrt van Beckhoven
Pagina’s: 176
Recepten: 120

Juni kookboek tip: Powerfood van Friesland naar New York

Lang verwacht en daar is het dan het nieuwe Superboek van Rens Kroes met heel veel wereld invloeden. Tenslotte na het super succesvolle eerste boek Powerfood kon een nieuwe boek van Rens Kroes niet uitblijven. In het nieuwe boek van Rens Kroes staat het weer boordevol met natuurlijke gezonde recepten met een goede basis, maar ook met een leuke twist. Deze keer geïnspireerd door de combinatie New York en de basis van Rens Friesland. New York zorgde er eigenlijk voor dat Rens voedingscoach wilde worden. Niet de fastfood, maar juist de keuzes die er in New York werden geboden aan hippe en gezonde voeding. Wat kun je in het kookboek van Rens Kroes Powerfood van Friesland naar New York kunt verwachten: Groentesoep, poffertjes, blueberry crumble en sweet chicken salad, maar ook ontbijten met wortel en zo nog zeventig nieuwe ideeën van Rens Kroes en oh ja er is ook nog van 12 t/m 14 juni een pop-up restaurant van Rens Kroes bij de Westergasfabriek.

Nieuw boek rens kroes kookboek tip

Kookboek: Powerfood van Friesland naar New York
Auteur: Rens Kroes
Pagina’s: 176
Recepten: 75

Als eerste de nieuwste foodblogs en recepten van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie