Julie's House voor ontbijt en lunch in Gent

Julie’s House Bakkerij in Gent

Deel deze post

In Gent was een tijdje terug onze ontdekking Julie’s House Bakkerij. Midden in het centrum van Gent, maar wat een leuk koffiehuis met de lekkerste zoete patisserie om de dag mee te beginnen of eigenlijk wel geschikt voor de gehele dag.

Wanneer wij een weekendje weg gaan dan boeken wij bijna nooit het ontbijt in het hotel of het hotel moet er echt om bekend staan dan denken wij er nog wel even over na. Het liefst willen wij de stad, waar wij naartoe gaan zo goed mogelijk ontdekken en op zo veel mogelijk plekken een hapje gaan eten. Dan beginnen wij  al bij het ontbijt en als je een weekendje weg gaat dan mag het best een kleine traktatie zijn.

Belgische koffiekoeken

Vanuit mijn eerste in stage kan ik mij altijd nog herinneren Belgische koffiekoeken voor het ontbijt. Echt goed voor je, nee! Lekker, ja! Niet voor iedere dag, maar als je een weekendje weg bent dan toch op zoek naar de koffiekoeken het was even zoeken. Maar bij Julie’s house vonden wij in ieder geval onze zoete bakkerij. Het geheel koffiekoeken ging niet helemaal op, maar in het weekend hebben ze een uitgebreid ontbijt. Wel even reserveren, want ontbijt is heel populair en er zijn twee zittingen.

Zoetekauw bij Julie’s House

Ben je geen ontbijtfan en een echte zoetekauw dan ben je ook aan het juiste adres. De foto’s spreken voor zicht. Lekker koffiedrinken en taart eten dat kan bij Julie’s House.

Julie's House Gent

Direct de nieuwste blogs ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie