HelloFresh unboxed maaltijdbox inhoud foodblog Foodinista

HelloFresh Unboxed

Deel deze post

Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten. Thuis doen we al rustiger aan en koken we met HelloFresh. Verstand op nul. In deze HelloFresh Unboxed neem ik je mee. Wel moet ik zeggen dat wij het nu iedereen een beetje rustiger aan willen doen. Iedereen is al in vakantiesfeer, maar wij werken nog door en willen toch ook een beetje genieten van het zomerweer, kindje thuis, werk en eigenlijk is alles al druk genoeg. Dan heb je geen zin om in een lange rij bij de supermarkt te staan, volle tassen uit te laden en eigenlijk te veel na te denken. Zelf vond ik het tijd om in ieder geval drie dagen in de week thuis rustiger aan te doen en HelloFresh uit te proberen. Sowieso wil ik jullie daar ook een beetje in mee laten delen, want zelf ben ik al tijden nieuwsgierig, wat er nu eigen lijk in zo’n HelloFresh box bij je wordt afgeleverd. Je kunt ook voor vijf dagen kiezen, maar bij ons vind ik het te veel vijf dagen. Daarvoor zijn wij te vaak buiten de deur en dan beschrijf ik het heel netjes.

Foodbox bestellen

Sowieso vind ik foodboxen heel erg leuk. Een foodbox die bij je thuis wordt bezorgd vind ik voor een foodie echt een soort cadeautje met allemaal heerlijkheden. Bij Food we Love had ik deze verwachting ook echt, maar bij HelloFresh helemaal niet. Dit moet ik heel eerlijk toegeven. Ik zag het echt als een boodschappendoos. Gewoon een vervanging. Net als je kratten van de grote supermarkten, uiteindelijk moet je het gewoon opruimen, het is een keuze voor gemak. Een beetje luiheid eerlijk gezegd. Toch is het bestellen bij HelloFresh ook een soort cadeautje. Natuurlijk zijn het niet alleen je boodschappen, je krijgt ook een heen verwen weekmenu. Het hele proces wordt je door HelloFresh per mail geïnformeerd. Je kunt kiezen uit een variatiebox of vegabox. Een week voor aanvang krijg je een mail met jouw weekmenu en staat het je niet aan dan kun je, je bestelling een week opschuiven en afwachten wat er de week erna op het menu staat. Tja, zonde tenslotte als je boodschappen krijgt die je niet lust.

HelloFresh ook testen? Kijk dan eens hier

HelloFresh weekmenu

Vandaag was het tijd om onze HelloFresh box te ontvangen en nu is het tijd voor een HelloFresh unboxed. Bij ons op het menu.

Zalmburgers met gebakken aardappels, salade en rabarbercompote

***

Spaghetti met serranoham, courgettelinten en romatrostomaten uit de oven

***

Romige groentelasagne met spinazie

Ik denk dat het jou ook opvalt. Het enige wat ik jammer vind; twee keer pasta van de drie maaltijden. Natuurlijk bestaat een week uit zeven dagen. Een groot probleem is het dan ook niet.

HelloFresh unboxed

Na het contact over de mail en ons eigen account bij HelloFresh was het duidelijk dat onze box om 18:30 uur bezorgd zou worden door HelloFresh en stipt om 18:30 stond HelloFresh ook voor de deur. Super netjes! Tijd om de doos uit te pakken.

Hello Fresh unboxed foodblogger Foodinista

De maaltijdbox van HelloFresh is netjes gesealed. HelloFresh levert ook in België.

HelloFresh unboxed maaltijdbox inhoud foodblog Foodinista

Alles is netjes ingepakt en voor maar drie dagen vind ik de maaltijdbox echt heel vol met bijna alleen maar verse producten. Natuurlijk HelloFresh. In de doos is ook een koelelement bijgeleverd om alle producten vers en goed gekoeld te houden. Toch merk ik dat ik deze boodschappen heel leuk vind om uit te pakken. Dit door het magazine, receptenboekje en cadeaubonnen van partners van Hello Fresh.

Groente HelloFresh Unboxed maaltijdbox uitpakken foodblogger Foodinista

Eerst heb ik de verse groente uitgepakt voor mijn maaltijden voor drie dagen. Alle maaltijden zijn niet alleen vers, maar het is ook echt een zomers menu. Er wordt met het seizoen gewerkt. Leuk en fris. Op dit groente menu. Spinazie, tomaten, sla, komkommer, courgette, aubergine, aardappeltjes, verse organo en rabarber.

HelloFresh unboxed uitgepakt maaltijdbox getest foodblog Foodinista

Naast de groente ook de pasta, vlees en vis. In deze box van HelloFresh ga ik zelf bechamelsaus maken. Bijgeleverd zijn. Room, twee soorten Italiaanse kaas, zalmburgers, Italiaanse ham, spaghetti en verse lasagne.

HelloFresh receptboekje

Heel leuk natuurlijk alle boodschappen. Zonder de recepten zal ik er ook wel iets mee kunnen, maar het receptenboekje maakt het voor het gemak helemaal af! Zo eet je iedere dag gevarieerd en past HelloFresh helemaal binnen een gezonde leefstijl, maar neemt het ook veel geregel uit handen. Wat mij opvalt je eet ook nog heel lekker, gevarieerd en met kwalitatieve producten. Ik ben wel voor. Volgende week wordt er bij nog een box afgeleverd. Wat vindt jij er van? Zelf vind ik ook deze foodbox een soort cadeautje voor je zelf en neemt het toch veel geregel uit handen.

Meer shoptips ontvangen van Foodblog Foodinista en Foodinista blijven volgen? Like Foodblog Foodinista en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

1Reactie

Geef een reactie