Er op uit met een picknickkleed van EcuaFina - Musthave tips - Foodinista

Er op uit met een picknickkleed van EcuaFina

Deel deze post

Eigenlijk maak ik er te weinig tijd voor. Het is iets heel simpels, want het is zo dichtbij. Heel veel toeristen reizen expres naar de regio waar ik woon voor een dagbezoek of zelfs lang weekend bezoek aan de Loonse en Drunense Dunen, maar het aantal keer dat ik zelf met het gezin de Loonse en Drunense Dunen bezoek is meestal per jaar op één hand te tellen. Dan gaan we meestal ook nog met vrienden van buiten de regio, omdat zij het een leuk uitje vinden. Best wel herkenbaar denk ik. Je bent meestal op zoek naar uitjes die niet bij je om de hoek zijn, want het is gewenning. Toen ik in Haarlem woonde ging ik ook helemaal niet zo vaak naar het strand ook omdat ik een aantal jaar aan het strand werkte in een hotel en het na een werk week wel gezien had. Vooral de files naar Zandvoort toe. Nu mis ik het iedere dag. De frisse zeelucht en de zeewind. Zo gaat het. Maar ik heb nu wel een reden om vaker naar de Loonse en Drunense Duinen te gaan, want ik heb een prachtig nieuw picknickkleed van EcuaFina. Mooie sprekende kleuren, een groot formaat waar je met het gezin op kunt zitten en heerlijk zacht door de Alpaca wol. Een echte aanwinst en zowel fijn om mee te nemen op warme en koude dagen.

Een picknickkleed van EcuaFina is een aanwinst

De kinderen kunnen spelen in de Loonse en Drunense Duinen en ondertussen geniet ik van het prachtige wijdse uitzicht. Even relaxen en ontspannen. Het mooie picknickkleed van EcuFina is dan heerlijk om mee te nemen. Op warme dagen is het fijn om op te zitten, maar op koudere dagen is het picknickkleed ook fijn om om te slaan als een verwarmend plaid. Door de alpacawol is het plaid heerlijk warm en de sprekende kleuren maken de picknickkleeden of plaids erg fashionable. Overigens heb ik gekozen voor roze tinten, maar er zijn veel meer keuzes. Dit is natuurlijk belangrijk, maar de EcuaFina producten komen wel naar Nederland met een verhaal .

EcuaFina van Ecuador naar Nederland

Rebecca Braak is de onderneemster achter EcuaFina zij is de dame achter het FairTrade merk EcuaFina. EcuaFina betekent letterlijk: ‘Mooiste producten uit Ecuador’. Naast de plaids en picknickkleden zijn er bijvoorbeeld ook poncho’s, mutsen en sjaals. Deze zijn allemaal van alpacawol. Dit kan online via de online shop of in de winkel in Zutphen waar je de hele collectie mooi kunt bekijken. Staat een reis naar Ecuador al lang op je planning? Dan is het reisbureau gespecialiseerd in reizen naar Ecuador ook een aanrader, want ook voor reisadvies naar Ecuador kan Rebecca je verder helpen.

Er op uit met een picknickkleed van EcuaFina - Musthave tips - Foodinista

—– Dit artikel is in samenwerking met EcuaFina —–

Meer happy musthaves en leuke tips van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie