Er op uit met een picknickkleed van EcuaFina - Musthave tips - Foodinista

Er op uit met een picknickkleed van EcuaFina

Deel deze post

Eigenlijk maak ik er te weinig tijd voor. Het is iets heel simpels, want het is zo dichtbij. Heel veel toeristen reizen expres naar de regio waar ik woon voor een dagbezoek of zelfs lang weekend bezoek aan de Loonse en Drunense Duinen, maar mijn bezoeken met het gezin aan de Loonse en Drunense Duinen zijn verwaarloosbaar. Meestal voor mooie foto’s of met vrienden van buiten de regio. Wanneer we er even uit willen. Of naar een speeltuin in de regio, maar echt naar ‘De Duinen’. Nee niet echt. Het is wel herkenbaar denk ik. Je bent meestal op zoek naar uitjes die niet bij je om de hoek zijn, want het is gewenning.

Gedrag op herhaling

Toen ik in Haarlem woonde ging ik ook helemaal niet zo vaak naar het strand ook omdat ik een aantal jaar aan het strand werkte in een hotel en het na een werk week wel gezien had. Vooral de files naar Zandvoort toe. Nu mis ik het iedere dag. De frisse zeelucht en de zeewind. Zo gaat het. Maar ik heb nu wel een reden om vaker naar de Loonse en Drunense Duinen te gaan, want ik heb een prachtig nieuw picknickkleed van EcuaFina al staat het kleed uit Ecuado ook prachtig in huis op onze bank of op het bed van onze dochter. Mooie sprekende kleuren, een groot formaat waar je met het gezin op kunt zitten en heerlijk zacht door de Alpaca wol. Een echte aanwinst en zowel fijn om mee te nemen op warme en koude dagen.

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Een picknickkleed van EcuaFina is een aanwinst

De kinderen kunnen spelen in de Loonse en Drunense Duinen en ondertussen geniet ik van het prachtige wijdse uitzicht. Even relaxen en ontspannen. Het mooie picknickkleed van EcuFina is dan heerlijk om mee te nemen. Op warme dagen is het fijn om op te zitten, maar op koudere dagen is het picknickkleed uit Ecuador van alpacowol ook fijn om om te slaan als een verwarmend plaid. Door de alpacawol is het plaid heerlijk warm en de sprekende kleuren maken de picknickkleeden of plaids erg fashionable. Overigens heb ik gekozen voor roze tinten, maar er zijn veel meer keuzes. Dit is natuurlijk belangrijk, maar de EcuaFina producten komen wel naar Nederland vanuit Ecuador met een verhaal .

EcuaFina producten uit Ecuador naar Nederland

Rebecca Braak is de onderneemster achter EcuaFina zij is de dame achter het FairTrade merk EcuaFina uit Ecuador. EcuaFina betekent letterlijk: ‘Mooiste producten uit Ecuador’. Naast de plaids en picknickkleden zijn er bijvoorbeeld ook poncho’s, mutsen en sjaals. Deze zijn allemaal van alpacawol. Dit kan online via de online shop of in de winkel in Zutphen waar je de hele collectie mooi kunt bekijken. Staat een reis naar Ecuador al lang op je planning? Dan is het reisbureau gespecialiseerd in reizen naar Ecuador ook een aanrader, want ook voor reisadvies naar Ecuador kan Rebecca je verder helpen.

Er op uit met een picknickkleed van EcuaFina - Musthave tips - Foodinista

Meer happy musthaves en leuke tips van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie