Koziol bloem eierdopjes online shoppen

Eierdopjes voor pasen mijn favorieten

Deel deze post

Met Pasen eten we een ei, maar dan natuurlijk wel uit de allerleukste eierdopjes en voor Pasen wordt het tijd om de allerleukste en gezelligste servies dingetjes voor de paastafel uit te zoeken. Met een paar eierdopjes kom je al veel ver en die mogen eigenlijk niet ontbreken, maar dan natuurlijk wel met een leuk design. Dat moet ik ook nodig zeggen, want wat er bij ons echt ontbreekt met alles wat we hebben in de keuken zijn een paar simpele eierdopjes en nu wij met onze nieuwe keuken weer heel veel nieuwe ruimte erbij kunnen deze leuke en kleine eierdopjes er sowieso straks wel bij. Als alles goed gaat vieren wij sowieso Pasen in ons nieuwe huis, maar dat wordt allemaal nog heel spannend! Wel met een gloednieuwe keuken en dat is echt iets om naar uit te kijken!

Favoriete eierdopjes voor pasen

Mijn favoriete eierdopjes voor de paastafel heb ik uitgezocht. Hoe vind jij ze?

Blond Amsterdam eierdopje even bijkletsen online shoppen

De gezellige Even Bijkletsen eierdopjes van Blond Amsterdam

Blond Amsterdam Holland eierdopje shoppen

Leuk om te combineren met de even bijkletsen en natuurlijk echt pasen met de kippetjes of Kakelblond deze Holland Blond Amsterdam eierdopjes.

Delfts blond eierdopjes Blond Amsterdam online shoppen

Bij ons in huis staat Delfts Blond net iets beter, maar Blond Amsterdam is wel heel vrolijk. Keuzes!

Pip eierdopjes online shoppen

Deze eierdopjes van De Pip vind ik wel heel lief en vrolijk ook kun je spelen met de kleuren op de ontbijttafel of paastafel, want ze zijn er ook in het rose en blauw

eierdopjes le creuset rose

Schattige rose eierdopjes van Le Creuset al zou ik heel dit servies wel in de keuken willen hebben. Het servies  van Le Creuset is er ook in een vlammend rode kleur.

Foodinista heeft nog meer favoriete musthaves en leuke cadeau ideeën kijk verder op het foodblog om je te laten inspireren.

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

2 Reactie's

Geef een reactie