Koffiedrinken in de horeca Beukenhorst koffie Foodblog Foodinista

Dit zijn de grootste voordelen van koffiepads

Deel deze post

Tegenwoordig zijn er veel koffiezetapparaten op de markt die gebruikmaken van koffiepads. Heb je voorheen altijd een filterapparaat gebruikt? Dan weet je waarschijnlijk niet of een apparaat met koffiepads iets voor jou is. Om jou te helpen de juiste keuze te maken, zetten we hier de grootste voordelen van koffiepads op een rijtje.

Groot aanbod en verschillende smaken

Eén van de grootste voordelen van koffiepads is dat het aanbod groot is. Loop een willekeurige supermarkt in en je treft er allerlei verschillende soorten koffiepads aan. Wie denkt dat deze koffie allemaal hetzelfde smaakt, heeft het mis. De smaak verschilt namelijk per merk. Daarbij komt dat ieder merk vaak koffiepads in allerlei smaken heeft. Zo kun je kiezen voor regular, maar ook voor espresso of strong.

Drink je graag voor elk moment van de dag een specifieke koffiesmaak? Dan zijn de koffies voor Nespresso compatible apparaten een echte aanrader. De koffiecups voor dit type machine kom je in veel verschillende smaken tegen. Zo zijn er onder meer koffiecups die erg verschillen qua sterkte, zodat er voor iedereen een heerlijke koffie is. Het kan zijn dat je supermarkt niet alle mogelijke smaken aanbiedt. Hierdoor is het erg handig dat je koffie capsules online kunt bestellen.

Makkelijk in gebruik

Zoek je een koffiezetapparaat dat makkelijk in gebruik is? Kies dan voor een apparaat met koffiepads. Met zo’n apparaat hoef je namelijk maar weinig handelingen te verrichten om een kop koffie te zetten. Het enige wat jij hoeft te doen, is het water bijvullen en een pad in de houder doen. Zodra het water is opgewarmd, druk je op de knop en stroomt er direct koffie uit het apparaat. De meeste koffiezetapparaten waarin je koffiepads doet, beschikken over twee houders. Hierdoor bepaal je zelf of je één of twee koppen koffie per keer zet. Nadat je het apparaat gebruikt hebt, gooi je de koffiepad in de prullenbak. Dat is alles.

Dobbelcadeautjes tips True Love Koffiemok Foodblog Foodinista

Een kop koffie is relatief goedkoop

Met een filterapparaat zet je de goedkoopste kop koffie. Voor een kop filterkoffie betaal je maximaal 8 cent per kopje. Nadeel van zo’n apparaat is dat je zelf de nodige handelingen moet verrichten. Bovendien duurt het behoorlijk lang voordat de koffie klaar is. Je zet namelijk direct een hele pot in plaats van één of twee kopjes. Vind je zo’n apparaat maar niets, maar wil je wel relatief goedkoop koffie kunnen drinken? Dan is een apparaat met koffiepads een goed alternatief. Bij gebruik van koffiepads kost een kop koffie jou gemiddeld tussen de 5 en 12 cent.

Koffiepads zijn geregeld in de aanbieding

Een laatste voordeel van koffiepads is dat ze geregeld in de aanbieding zijn. Zo kom je geregeld een koffiepads aanbieding tegen wanneer je door de folder van een supermarkt bladert of door de winkel loopt. Naast supermarkten zien we ook steeds vaker dat andere winkels koffiepads voor een lage prijs aanbieden. Je kunt ze daarnaast ook online kopen. Door jouw koffiepads online te kopen, bespaar je makkelijk op koffie. Wanneer je het slim aanpakt, vind je vrijwel altijd wel koffiepads in de aanbieding. Kies jij voor koffiepads? Dan betaal je nooit te veel voor een goede kop koffie.

Meer leuke shop tips en cadeau tips van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie