Midway Cafe Apple Pie Route 66 USA Texas

Diners Route 66 onze USA roadtrip

Deel deze post

Op de Route 66 ontstaat het echte USA gevoel. Tijdens de USA roadtrip hebben wij op 1 dag de route afgelegd tussen Dallas en Santa Fe. Waarbij je vanaf Amarillo Texas en Santa Fe aan één stuk de Route 66 rijdt naast een roadtrip een leuke route voor foodtravel. De route is redelijk verlaten op dit gebied, met af en toe een paar kleine dorpjes, met autenthieke diners, zoals je ze verwacht, heel erg leuk. Maar op Midpoint hebben wij heerlijke American food gegeten, yum! Diners Route 66 style!

Diners Route 66

Diners Route 66 Style

De eerste diner Route 66 waar we hebben geluncht was in Vega. Een klein verlaten dorp, met één diner, waar heel gezellig de hele lokale bevolking komt lunchen. Een lokale ervaring. De kaart is simpel. Een dagkaart en wat je verwacht van een american diner: burgers, ceasar salad, cordon blue, chick parmezan, sandwiches etc. Wij kozen voor een cheese burger en voor de cordon blue. Want we hadden echt honger! Het was een lange reis, waarvoor we ’s ochtends om 5 uur waren opgestaan en de grote broden zagen er heel goed uit! De Cheeseburger was een dubbel met verse frites en een salade en de cordon blue was een open met turkey ham en bechamel yum, yum, yum ook eens maken.

Route 66

Nee de foto ziet er niet heel smakelijk uit, maar moest ik toch even plaatsen. Sorry telefoon kwaliteit.

Voor het toetje besloten we verder te rijden op aanraden van de dame die er werkte. Ze waren niet veel toeristen gewend, dus eigenlijk waren wij ook een attractie. Een gesprek aanknopen was geen probleem. Na wat rondgevraagd te hebben werd het duidelijk dat we niet ver weg waren van het middelpunt van de Route 66, waar het midpoint café al jaren is gevestigd. Wij waren eigenlijk op zoek naar een souvenier, maar ze gaf ook dat ze hier al jaren zelf heerlijke taarten bakken! Dus er op af!

Diners Route 66

Als dessert bij het Midpoint café nog een heerlijke homemade apple pie gegeten met fresh coffee en op deze basis nog 5 uur rijden te gaan!

Apple pie diners route 66

DE FAVORIETE HOTELS VAN FOODBLOG FOODINISTA

In Dallas overnacht je natuurlijk het liefst Downtown wij hebben overnacht in The Sheraton Dallas met een zwembad op het dak uitkijkend over heel Dallas wil je het echte Amerika gevoel dan is ook het luxe en design W hotel een echte aanrader.

Meer lezen over de USA Route 66 Roadtrip? Meer leuke tips in de USA zijn: Breadwinners, TexMex en HotDogs en Burgers in Dallas.

Als eerste de nieuwste foodtravel blogs van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie

Geef een reactie