Rose Nike Air Max Musthave This or that tag foodinista mode fashion

This or that tag Foodblog Foodinista

Deel deze post

Deze tag is al weer een oude tag, maar ik vind het gewoon een oudere tag die ik gewoon heel erg leuk vind. Je moet namelijk verplicht kiezen en dat is gewoon lastig, want vaak wil je gewoon alles of het juist geen van beiden. Ik in ieder geval wel. Keuzes zijn moeilijk. Toch ga ik keuzes maken in de This or That tag. Weer wat meer info over de foodblogger achter foodblog Foodinista en natuurlijk wat leuke dingetjes die echt mijn favoriete zijn van dit moment. Natuurlijk ben ik benieuwd wat jouw this or that keuzes zijn, jouw favorieten en of jij ook eventueel de this or that tag invult dus laat zeker een reactie achter.

This or that tag: Keuzes maken!

This or that tag: Mode

Spijkerbroek of joggingsbroek?

Een spijkerbroek. Ik draag graag een joggingbroek, maar echt no way als ik naar buiten ga alleen op de bank voor de relaxmomenten. Wel moet ik dringend een nieuwe spijkerbroek voor het voorjaar. Een mooie lichtblauwe, want ik heb nu alleen maar donkerblauwe modellen en op mijn wensenlijstje staat deze boyfriend jeans van Levi’s. Ik mag wel een nieuwe, want vorige zomer liep ik rond in mijn positie jeans.

Levi's licht blauwe boy friend jeans spijkerbroek this or that tag foodblog foodinista

Jurken of rokken?

Heel simpel jurkjes. Ik draag echt bijna nooit rokjes, maar heel veel jurkjes en ook lange jurkjen in de zomer trouwens. Dit jurkje wil ik nog heel graag in de kast hebben hangen voor de zomer en is een typisch jurkje dat ik draag op een doordeweeks dag, sportief en toch vrouwelijk.

sportief bloemenjurkje this or that tag foodinista

Streepjes of ruitjes?

Uhm eigenlijk niet zo’n voorkeur en voor beiden niet heel enthousiast. Streepjes dan? Ik moet echt een jurkje heel leuk vinden en dan ook de print, maar niet direct een voorliefde.

Teenslippers of sandalen?

Uhm Teenslippers heb ik echt een voorliefde voor havaianas, maar uiteindelijk draag ik het meest mijn sandalen. Dus sandalen en alle leuke modellen natuurlijk. Mijn witte sandalen zijn echt helemaal versleten en een paar nieuwe witte sandalen zouden heel erg leuk zijn. Fijn fris en zomers.

Favoriete witte sandalen this or that tag foodblog foodinista

Sjaals of hoedjes?

Sjaals die draag ik vaak. Ik heb één hippe hoed, maar nog nooit gedragen toch een soort van drempel hoe tof ik het ook vind. Sjaals vind ik heet cool van POM Amsterdam, zoals deze.

Pom Shawl this or that tag favoriet foodinista foodblog

Oorknopjes of oorhangers?

Normaal vind ik oorhangers heel erg leuk, maar op het moment sowieso oorknopjes. Er veranderen toch wat dingen met een baby. Het kleine mannetje speelt graag overal mee en is heel erg nieuwsgierig en tja oorhangers vind ik dan iets minder prettig. Oorknopjes zijn net iets veiliger. Leuke oorknopjes dan de standaard, zoek ik sowieso nog, want iets meer dan stras knopjes zou leuk zijn, maar bloemetjes is ook weer niet echt mijn ding.

Hakken of platte schoenen?

Dan toch hakken, want de enige platte schoenen waar ik op rondloop zijn sneakers, maar dan wel heel vaak! Deze staan op mijn wishlist. Ik wil echt heel graag een paar toffe Nike Air Max.

Rose Nike Air Max Musthave This or that tag foodinista mode fashion

Cowboylaarzen of paardrijlaarzen?

Cowboylaarzen! I love Texas en daar wilde ik ze al heel graag kopen, maar het is mij helaas niet gelukt. Een bucketlist dingetje, maar ik wil heel graag echte die dan heel lang meegaan.

Jasje of vest?

Jasje zijn mooi, maar voor mij echt voor werk en voor de gelegenheid. Ik ben verder echt een vesten liefhebber, zodra het in de lente weer kan vervang ik ook mijn jas door een voorjaarsvest en in het najaar heb ik ook zo lang mogelijk een dik vest aan in plaats van mijn winterjas. Dit voorjaarsvest voor de frisse voorjaarsavonden vind ik een echte musthave vooral op een witte of licht blauwe spijkerbroek.

This or that tag favoriet vest deze zomer

This or that tag; Make up

Blush of bronzer?

Deze gebruik ik geen van beiden, maar als ik dan moet kiezen dan ga ik voor de bronzer. Ik heb zelf een best lichte huid en kan af en toe best een kleurt gebruiken. Wel vind ik het snel onnatuurlijk.

Lipstick of lipgloss?

Lipstick ik houd niet zo heel veel van lipgloss te plakkerig. Als ik voor een lipstick kies van voor een rode voor een knalkleur en feestelijk en voor overdag voor een niet te opvallende en mooie die lang goed blijft, zoals deze lip finity. of een nude colour, zoals deze lippenstift uit de collectie van Doutzen.

Favoriet this or that tag colour riche lippenstift this or that tag doutzen kroes

Mascara of eyeliner?

Dan Mascara, want daar kan ik echt niet zonder. Al heb ik altijd wel een lijntje onder en boven mijn oog. Mijn favoriete mascara is van Lancome en mijn favoriete oogpotlood van Guerlain.

Hypnose Drama Mascara van lancome This or that tag

Foundation of concealer?

Foundation ik heb altijd een dunne laag foundation om mijn make up mee te beginnen op mijn gezicht. Wel van een goed merk, zodat mijn huid ademt en de foundation mooi overloopt met mijn eigen huid. Mijn lievelings foundation is van Guerlain.

Neutraal of kleur?

Neutraal. Al kan ik rode lippen heel mooi vinden. Mijn ogen zijn bruin en dan vind ik bruine oog make-up toch het mooist.

Oogschaduw in vaste vorm of losse oogschaduw?

Vast vorm.

Kwasten of sponsjes?

Kwasten ook voor de foundation. Sponsjes zuigen veel te veel vloeistof op, zonde!

This or that tag: Nagels

Opi of China Glaze?

Opi! Zeker weten. Mijn favoriete kleuren voor de lente? Ik ga voor OPI rose, oranje en rood. Klassiek, maar heel vrolijk.

OPI rode nagellak taglijst favorieten shop tip online shoppen

Lang of kort?

Lang, maar zeker niet te en tegenwoordig kan het al helemaal maar niet meer met een baby in huis.

Acryl of natuurlijk?

Natuurlijk, ik hou niet zo van het neppe.

Felgekleurd of donker?

Nu felgekleurd de lente komt er aan, maar in de winter is zeker aubergine, zoiets in ieder geval, mijn lievelingskleur. Dan is een donkere kleur mijn favoriete kleur. Bij zwarte out fit vind ik zwart ook mooi.

Wel of geen nailart?

Geen nailairt ik hou van mooi gelakt en dat is het.

This or that tag: Het lichaam

Parfum of bodysplash?

Parfum!

Lotion of bodybutter?

Absoluut bodybutter van The Bodyshop nu de lente eraan komt is mijn favoriet de mango bodybutter. Heel fris.

Mango Body Butter favoriet lentekriebels

Douchegel of zeep?

Douchegel, maar het allerliefst doucheolie en doucheschuim van Rituals net iets zachter.

Rituals zomer douche olie limited edition foodinista favoriet

Lush of andere merken?

Andere merken. Rituals, The Bodyshop en kokosolie gebruik ik ook voor veel.

This or that tag: Haar

Krullend of stijl?

Stijl

Knot of paardenstaart?

Knot een paardenstaart is maar een paardenstaart

Schuifspeldjes of clipjes?

Schuifspeldjes heb ik wel nodig voor mijn knot. Verder kan ik ze niet gebruiken ik heb te veel haar en te dik.

Haarlak of gel?

Haarlak. Gel gebruik ik echt nooit.

Lang of kort?

Lang, kort kan ik mij echt niet voorstellen.

Licht of donker?

Licht, al heb ik het best vaak donker gehad. Remind me blond is echt beter.

Lok of pony?

Lok een pony is zo onhandig. Het kan zo leuk zijn, maar nee niet bij mij. Ook een reminder.

Los of vast?

Uhm los, maar iedere keer als ik een foto zie waarop ik mijn haar in een knot heb, dan denk ik. Goh leuk! Vaker doen.

This or that tag: Overige keuzes

Regen of zonneschijn?

Zonneschijn!

Zomer of winter?

Het enige wat ik altijd wel gezellig vind in de winter zijn de feestdagen, daar kijk ik meestal wel naar uit in de zomer.

Herfst of Lente?

Lente, na de koude winter ben ik zo toe aan zon.

Chocolade of vanille?

Chocolade.

Westen of oosten?

Uhm ik woon straks in het zuiden en Qua reizen kan ik ook niet kiezen Azië of Amerika. Jeetje! In Nederland kies ik dan toch voor de Randstad. Daar kom ik ook vandaan en ik ben wel heel graag in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Er zijn nog meer tags van Foodinista, zoals de koffietag.

Wil je mij volgen of als eerste de nieuwtjes ontvangen ook dat kan: Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief in de sidebar.

Geen reactie's

Geef een reactie