Daphne’s Herfst Happy Musthaves – Culinaire Adventskalender tips 2021 – Voor grote en kleine foodies!

Daphne’s Herfst Happy Musthaves – Culinaire Adventskalender tips 2021 – Voor grote en kleine foodies!

Deel deze post

Daphne’s Herfst Happy Musthaves en Feestdagen cadeau tips – Culinaire Adventskalender tips 2021 – Favorieten van Foodinista

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. De feestdagen gaan beginnen en dan mag ook de inspiratie voor de allerleukste Sinterklaas cadeautjes, Kerst verrassingen en natuurlijk adventskalenders niet ontbreken. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de ene regenbui de andere opvolgt en het vroeger donker is kunnen we ons gaan verlekkeren aan de Culinaire adventskalender tips 2021. Echte verwennerij voor de December maand, want zo is de aanloop naar de feestdagen veel leuker! Dus vier je een verjaardag de komende periode of ga je op zoek naar Sinterklaas cadeautjes verdiep je dan in deze adventskalenders voor foodies! Zo geef je voor iedere dag een cadeautjes in de aanloop naar Kerst, in ieder geval in de December maand. Want eerlijk is eerlijk hoe fijn is het om wat extra aandacht te geven en krijgen (want op je eigen wensenlijstje zetten is natuurlijk ook een goed idee!) iedere dag al een klein cadeautje uit te pakken? Je kunt natuurlijk ook een durzamer cadeau geven, want dat is een adventskalender. Zet maar op je verlanglijstje voor de feestdagen, maar welke? Ik deel favoriete en gewelde adventskalenders voor foodies met je! Voor groot tot klein en met alle geuren smaken. Kijk je mee met Daphne’s Herfst Happy Musthaves – De adventskalender tips 2021!

Daphne’s Herfst Happy Musthaves – Culinaire Adventskalender tips 2021 – Voor grote en kleine foodies!

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Zomaar een tip! Is je favoriete adventskalender er niet bij? Kijk dan ook nog even verder bij deze adventskalender tips.

Inspiratie voor: Culinaire Adventskalenders voor Foodies

De maand December is altijd druk! Je kunt maar vast beginnen met de leukste December cadeautjes. Vooral in deze tijd kunnen we wel een beetje verwennerij gebruiken. Een trend die in Nederland ook steeds populairder aan het worden is, zijn de adventskalenders. Ik begrijp het wel. Een adventskalender geven en krijgen voor de feestdagen is heel erg leuk. Van 1 December tot kerstavond of eerste kerstdag haal je iedere dag een leuk en klein cadeautje uit de adventskalender. Dan is het afhankelijk voor welk budget je een adventskalender in huis haalt, want dit kan natuurlijk heel klein met een adventskalender die we al heel lang kennen de adventskalender met chocolade voor kinderen, maar tegenwoordig kun je alle soorten adventskalenders vinden met kaarsenlegoplaymobilHarry Potter en de mooiste beautyproducten, zo ben ik echt fan van de adventskalender van Clinique! Deze was vorig jaar geweldig! Ik kreeg deze van Eric en ik zou deze heel graag weer krijgen, evenals de adventskalender van The Body Shop. Beiden zijn een investering, maar ook echt de kosten waard! Maar ja dit is natuurlijk een foodblog en ik heb geweldige culinaire adventskalenders verzameld. Er is tenslotte zo veel keuze! Wat het leuke is je kunt een adventskalender cadeau geven voor Sinterklaas en tot aan de kerstperiode heb je er plezier van, maar ook als verjaardagscadeau is deze gezellige November en Decembertijd perfect of als vervroegd kerstcadeautje natuurlijk. Want misschien is het wel veel leuker om je geliefde een periode lang een cadeautje te geven in plaats van één groot cadeau op de dag zelf. Aan jou de keuze, maar wanneer je een Sinterklaascadeautje of Kerstcadeautje schenkt aan een foodie en dan bedoel ik van klein tot groot, van peuter tot volwassene en man of vrouw… de keuze is reuze tussen deze culinaire adventskalenders.

Culinaire adventskalender tips 2021

Klassieke adventskalenders met chocolade

Tony’s Chocolonely Adventskalender

Klassieke adventskalenders met chocolade - Tony's Chocolonely Adventskalender - Foodblog Foodinista

Tony’s Chocolonely ken je ongetwijfeld! Maar je kunt je in December ook dagelijks laten verrassen door een Tony’s! De Fair Trade chocolade heeft een eigen Tony’s adventskalender voor een hele leuke prijs!

Luxe Chocolade van Neuhaus Pop Up Adventskalender

Luxe Chocolade van Neuhaus Pop Up Adventskalender

Neuhaus heeft zich zelf dit jaar ook weer overtroffen. Niet alleen door de heerlijke pralines, want die kon je vorig jaar ook al vinden in een een prachtige adventskalender, maar deze Neuhaus adventskalender kerststal is toch wel echt een culinaire beauty?

Chocolade culinaire Adventskalender Le Comptoir De Mathilde

Culinaire Adventskalender 2021 Le Comptoir De Mathilde

Misschien is de adventskalender van Le Comptoir De Mathilde wel mijn favoriete adventskalender. In mijn culinaire cadeautjes tips voor de feestdagen zie je dit ook wel terug. De chocolade cadeautjes zijn geweldig! Heerlijk, maar ook mooi! Het is dan ook heel leuk om iedere dag een chocolade verrassing te ontvangen van Le Comptoir de Mathilde in de Adventskalender. Niet alleen een chocolade, maar ook chocolademelk lolly’s, chocoladepasta en meer verrassingen.

Leuk voor groot en klein: De Milka Adventskalender

Adventskalender met Milka Chocolade

Een adventskalender met chocolade die heel lekker is voor groot en klein! De chocolade adventskalender van Milka.

Adventskalender voor iedere dag een kopje thee

Een echte theeleut? Dan zijn deze adventskalenders geweldig!

Yogi Tea Adventskalender

Yogi Thee Advents Kalender

Voor iedereen die thee drinkt is deze adventskalender een aanrader. Niet zomaar thee, maar biologische thee van pure producten en daarbij krijg je bij iedere thee een leuke en ontspannende boodschap. Yogi Tea maak zowel warme als koude thee dus volop verassingen in deze thee adventskalender.

Thee Momentjes met Kusmi Tea Adventskalender

Kusmi Tea Adventskalender

Genieten met de biologische thee van Kusmi Thee en de bijzondere smaak melanges. Met een adventskalender kun je ze allemaal proeven. Deze keer in de stijl van de roaring twenties. De thee adventskalender zal mooi staan op tafel.

Proostend het jaar uit!

Dat kan met deze bier Adventskalender.

Bier Adventskalender van Beerwulf

Bier Adventskalender voor de bierliefhebber

Voor de bierliefhebber heeft Beerwulf een speciale bier adventskalender samengesteld waarmee je de dagen naar Kerst kunt aftellen met iedere dag een bijzonder speciaal bier. De echte bier liefhebber ga je hier echt blij mee maken!

Meer leuke shop en cadeau tips van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Geen feestdagen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie