Dagje Julianatoren smullen en genieten met het hele gezin uit tips met kinderen van Foodinista

Smullen in de Julianatoren tijdens de zomerweken – Dagjes uit met kinderen

Deel deze post

Het is zomervakantie! En dus gaan we op zoek naar leuke dagjes uit met de kinderen. Natuurlijk verzinnen we als ouders dagjes weg en kleine activiteiten. Dankzij Youtube worden de kinderen ook wijs. En Julianatoren staat hoog op het wensenlijstje. Wat kun je beleven in Julianatoren. Lees mee onze ervaring in Julianatoren tijdens de zomerwerken.

Dagje naar Jul en Julia in Julianatoren

De kinderen zijn echt fan van Jul en Julia en eigenlijk wel alle karakters van de Julianatoren. Op de agenda stond dan ook deze zomer een dagje naar de Julianatoren in Apeldoorn. Voor ons was het pretpark om diverse redenen heel erg leuk om te bezoeken. Ik neem je mee in ons dagje Julianatoren tijdens de zomerweken met een kleuter en dreumes.

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Florian dansen bij Jul en Julia in Julianatoren in Apeldoorn tips met kinderen van Foodinista

Dagje Julianatoren in Apeldoorn

Eten en drinken bij Julianatoren

Wij vertrokken al vroeg naar de de Juliantoren, want op de website had ik al gelezen dat er in de ochtend een officiële opening is met De Parkdirecteur meneer Kaasgaaf, Jul en Julia en Mevrouw Suikerspin. Ik wist dat mijn kleuter niet blij zou zijn als we te laat zouden arriveren. Aangezien ik met een een kleuter en dreumes van 1 jaar al veel moet meesjouwen tijdens een dagje pretpark houd ik het bij de basis en reken ik voor eten en drinken op de voorzieningen van het pretpark. Nou, ja grotendeels. Papa en mama zijn tenslotte ook een dagje uit.

Tijd voor koffie

Na de opening van het park kon natuurlijk niet wachten, maar gelukkig zijn er bij alle terrassen speeltuintjes, glijbanen of andere activiteiten. Wij snakten naar koffie, Philou naar een tussendoortje en wij gingen even zitten op het terras. Koffie, verse jus d’orange, verse aardbeien, een knijpzakje voor Philou en als lekkers nog een brownie voor ons allemaal. Even genieten en een goed begin van de dag. Ik heb wel eens slechtere voorzieningen meegemaakt.

Naar de Veluwe met kinderen? Een dagje Julianatoren is geweldig! Lees hier nog meer leuke tips voor een vakantie naar de Veluwe.

Koffietijd bij Julianatoren in Apeldoorn met lekkers uitgaanstips van Foodinista

Zoek nu jouw ideale vakantie en boek direct!
Dino's bij Julianatoren in Apeldoorn tips met kinderen in de zomervakantie

Regelmatig kun je je tickets voor Julianatoren met extra korting hier bestellen!

Tijd voor het ontdekken van het pretpark in Apeldoorn

Tijd voor echte attracties en de hoogte in. Het reuzenrad en we mochten wel twee rondes mee. Slim natuurlijk, want zo kun je direct heel de Julianatoren zien. Het park is overzichtelijk. En het reuzenrad is de grootste activiteit. Het park Julianatoren is echt geschikt voor kinderen tussen de twee en zeven jaar. Bijna alle activiteiten zijn ook al toegankelijk voor een vier-jarige, alleen een beetje afhankelijk van de lengte. De dag van zijn leven was begonnen en een leuke dag voor ons ook. Alles was in een extra zomerstemming, want Jul en Julia vieren de Zomerweken deze zomervakantie dus we gingen bij alle voorstellingen op reis. Het zijn veel voorstellingen en shows, maar mijn kleuter is daar dol op en met een 1-jarige is dit ook feest. Klap maar mee.

Uitzicht reuzenrad in Julianatoren genieten met kinderen in de zomervakantie tips van Foodinista
De beste deals voor de leukste dierentuinen & Pretparken vind je op Tripper.nl
Schommelen in de Julianatoren speeltuin
Op de foto met Jul bij Julianatoren in Apeldoorn dagjes weg met kinderen

Showtime! Shows in de Julianatoren tijdens de Zomerweken

Zo bezochten wij Mevrouw Suikerspin Mexicaanse Dansshow, Jul & Julia en de reis om de wereld (wel 2 keer), Dino & Dina zomer Bouwspel en het Jul & Julia uitzwaaifeest. Dit is nog maar een handje van de shows, want er is meer en per thema wijzigen de shows bij Julianatoren ook. Tussendoor namen we plaats op een terrasje en gingen we naar de grote speeltuinen en moesten we natuurlijk in de achtbaan, paardje rijden en de helicopters.

Meer leuke pretpark ideeën? Lees dan hier 8x Pretparken tips in Europa

Klaar voor de show Julianatoren met kleine kinderen
Klaar voor de show Julianatoren met kleine kinderen
Speelgoed met korting
Vliegen in de helicopter door Julianatoren

Regelmatig kun je je tickets voor Julianatoren met extra korting hier bestellen!

Wat kun je eten in de Julianatoren

We hadden vandaag geluk, want het was mooi weer. We konden plaats nemen op het terras en genieten van een drankje en buiten eten. Voor de lunch gingen wij eten bij de Aziatische toko. Niet de favoriet van de kinderen, op de loempia’s na dan. Maar Eric, de kleine dame en ik aten van de nasi. Vers en vol met kruiden. Goed van smaak in ieder geval.

Nasi met saté en loempiaatjes toko bij Julianatoren dagje uit met kinderen in Apeldoorn eettips Foodblog Foodinista
Genieten van een Jul slushi bij Julianatoren het perfecte cadeautje voor kinderen

Kindermenu bij Julianatoren

Kinderen blijven kinderen en Florian moest natuurlijk frietjes aan het einde van de dag. Deze krijg je in een leuk kindermenu. Hij was hartstikke blij. Voor de autorit bestelden wij ook nog een lekker broodje carpaccio en een broodje filet American. Dik belegd en vers. Wij hadden voor de lunch warm gegeten en aten een broodje aan het einde van de dag, maar deze smeren ze nog heerlijk vers voor je op aanvraag. Goede service! Afsluiten met een ijsje en door naar de minidisco met de helden Jul en Julia en een laatste fotomoment.

EEN PRACHTIGE DAG BIJ JULIANATOREN

Het was een prachtige dag. De zomerweken bij Julianatoren duren nog tot 1 september ook is het pretpark regelmatig een aantal uurtjes langer open in de avond en kun je deze zomer gratis parkeren bij Julianatoren. Voldoende redenen om ook te gaan en te genieten met de kinderen. Daarbij kun je ook nog lekker eten dus plezier voor het hele gezin.

Julianatoren kindermenu genieten voor kinderen tips voor een dagje weg Foodblog Foodinista
Verse en goed belegde broodjes carpaccio en filet american bij Julianatoren in Apeldoorn uit tips Foodinista
Afsluiten met een ijsje bij Julianatoren in Apeldoorn Aardbeien ijs
https://www.youtube.com/watch?v=R6MUPUqOdv8
En dat ze bij De Julianatoren van lekker eten houden? Dat is wel duidelijk. Zo heeft Mevrouw Suikerspin haar eigen kookkanaal op YouTube.

Op bezoek bij Jul en Julia in de Julianatoren? Kijk dan hier.

Leuke tips in Apeldoorn van Foodinista

De Julianatoren bezoeken tijdens een vakantie op de Veluwe? Een goed idee! Lees dan onze vakantie tips op de Veluwe.

Meer tips ontvangen voor leuke activiteiten met kinderen van Foodinista kijk dan alvast hier en volg Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Meer weten over de horeca en Instagram neem eens contact op met Foodinista.

Geen reactie's

Geef een reactie