Amsterdam Coffee Festival

Amsterdam Coffee Festival – Food Event

Deel deze post

Ja het is al weer al een paar weekjes geleden, maar soms is het even zo druk, dat er iets blijf liggen wat wel beschreven moet worden. Zo ook het Amsterdam Coffee Festival, gewoon het eerste echte Coffee Festival in Amsterdam, wat eerder alleen in London was en nu gaan ze Europa in. Het Coffee Festival on Tour.

Zet de wekker voor het Amsterdam Coffee Festival

Leuk en lekker een Festival waar je graag in het weekend vroeg je bed voor uit komt, want de caffeïne drink je tenslotte graag vroeg in de ochtend om wakker te worden.

Bij London vergeleken schijnt dit Festival echt nog heel klein te zijn, maar ja voor alles is een eerste keer. Wij zelf vonden het eigenlijk ook wel een beetje klein van opzet en miste ook echt wel een aantal prominente koffiemerken, waardoor het nu misschien meer 50% echt koffie was en 50% van alles en nog wat. Niet vervelend, maar het waren nu maar ongeveer 8 echte koffie ondernemers die zich presenteerden.

Volgend jaar sla ik misschien even over, maar ben heel nieuwsgierig hoe het bijvoorbeeld over twee jaar ontwikkeld in. Al met al is het zeker wel een aanrader en ik ga er vanuit, naar zeggen door de organisatie, dat ze volgend jaar mei weer terug zijn in Amsterdam op de NDSM werf.

Even een aantal impressies van het Amsterdam Coffee Festival. Want natuurlijk hebben we koffie geproefd, een goed latte geprobeerd te maken en het één en ander weggesnoept.

Amsterdam Coffee Festival Koffie

Latte Macchiato Van Doppio bij het Amsterdam Coffee Festival

Amsterdam Coffee Festival 2
Amsterdam Coffee Festival 3
Amsterdam Coffee Festival 4

Authentieke koffie maken op het Amsterdam Coffee Festival

Geen reactie's

Geef een reactie