Ontbijt in Dallas Breakfast Breadwinners Dallas

Ontbijt in Dallas bij Breadwinners

Deel deze post

Het allereerste on the road ontbijt in the USA was een echte winner ontbijt in Dallas bij Breadwinners is mijn tip. Bij binnenkomst zie je gelijk al diverse lekkernijen in de vitrines staan American cookies, verse taartjes en hartige taartjes. Dat ziet er goed uit! Dus wij bleven nieuwsgierig en kozen dan ook een tafel uit. Breadwinners is groot, maar als je eenmaal zit merk je daar niks van.

De locatie is verdeeld in vier ´huiskamers´ die meer als binnentuinen ogen, waardoor het zeer gemoedelijk oogt en Europees. Alles in Dallas is voor Europese begrepen heel nieuw, maar dat gevoel heb je bij Breadwinners niet.

Het ontvangst is zeer hartelijk en je krijgt gelijk van het huis, wat wij in Nederland niet gewend zijn, diverse cakejes aangeboden yum ,yum, yum. Stiekem raak je van het snoepen al een beetje vol, maar ach de ontbijtkaart is zo groot en ziet er goed uit dat je er zeker een paar dingen van moet proeven en ach in de USA bestel je vervolgens de leftoverbag, dan kun je er de volgende dag als je weer vroeg on the road bent nog van genieten. Wij bestellen op advies de signature dish croissant french ham benedicht en de breakfast club. Veel te veel, maar goed.

De croissant eggs benedict zijn een inspiratie voor thuis. En wanneer je in Dallas bent er zijn meerdere locaties in de regio een goede tip. Ook zijn er meerdere locaties te bezoeken. Doe je research bij breadwinners.

Naast het ontbijt ziet de kaart voor de lunch, om in de middag te snoepen of voor cocktails er ook spectaculair uit!

DE FAVORIETE HOTELS VAN FOODBLOG FOODINISTA

In Dallas overnacht je natuurlijk het liefst Downtown wij hebben overnacht in The Sheraton Dallas met een zwembad op het dak uitkijkend over heel Dallas wil je het echte Amerika gevoel dan is ook het luxe en design W hotel een echte aanrader.

Meer leuke tips in de USA zijn: TexMex en HotDogs en Burgers in Dallas en hoe wij onze roadtrip vervolgden over de Route66.

Meer reisblogs en restaurantttips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Bread Winners Cafe & Bakery
    Geplaatst op 17:25h, 08 juli

    Dank je wel voor de mooie beoordeling. We zijn zo blij dat je genoten hebt van uw tijd met ons!

Geef een reactie