Nieuw Kookboek Jamie Oliver

Nieuw kookboek Jamie Oliver

Deel deze post

Het is al weer een aantal jaar geleden, de 15 minuten en 30 minuten kookboeken van Jamie Oliver, maar er komt een nieuw kookboek aan! Het boek: Jamie’s comfort Food, alleen de titel klinkt al zeer interessant! Comfort Food in Jamie style een echte kookboek shoptip.

Nieuw kookboek Jamie Oliver en het thema Comfort Food! Comfort Food zijn voor mij Guilty Pleasures en dan op de Jamie Oliver verantwoorde manier?

Nieuw Kookboek Jamie Oliver: Jamie’s comfort food

Zelf ben ik al fan van de kookboeken van Jamie Oliver, door natuurlijk de heerlijke  en vaak verantwoorde recepten, maar ze zijn ook niet al te moeilijk en ook de fotografie is nog eens zeer smakelijk.

Het boek wordt als volgt omschreven:

“Comfort food staat voor ultiem genieten. Het gaat over eten dat herinneringen ophaalt, waar je je goed door voelt, waar je vrolijk van wordt. Echt comfort food gaat over seizoenen, over jeugdfavorieten, over speciale momenten die je wilt vieren. Alleen, met je familie of een tafel vol met vrienden. Kortom: alles waar je gelukkig van wordt!

Jamie’s comfort food het nieuwe kookboek van Jamie Oliver met meer dan 100 recepten is het kookboek voor elk moment in je leven dat je iets te vieren hebt en jezelf en anderen wilt verwennen met heerlijk eten.”

“Dit boek is een traktatie, zowel de recepten als het boek op zich” – Jamie Oliver

De eerste zijn die het kookboek Comfort Food van Jamie Oliver in huis heeft? Click op de foto voor meer info.

Jamie Oliver kookboek

Het kookboek Comfort Food in het Nederlands. Beschikbaar vanaf 15 oktober, maar al voor te bestellen!

Jamie Oliver Nieuw kookboek

Kun je niet wachten? Het nieuwe kookboek Comfort Food van Jamie Oliver is in het Engels al vanaf 28 augustus te verkrijgen en voor een aantrekkelijkere prijs!

Direct de nieuwste blogs en kookboek tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie