Hotspot Kuala Lumpur Taps Beer Bar

Hotspot Kuala Lumpur Taps Beer Bar

Deel deze post

Ben je een paar dagen een Kuala Lumpur of al een tijdje op reis in Azie en even toe aan iets anders dan is dit de tip en een echte hotspot in Kuala Lumpur! De Hotspot Bar in Kuala Lumpur voor een lekker koud speciaal biertje Taps Beer Bar.

Hotspot Kuala Lumpur voor speciaal biertjes

Bij Taps Beer Bar kun je voor 20 RM dit is vijf Euro een speciaal biertje drinken. Ja dit is best prijzig, vooral voor een Aziatisch land. Vergeet alleen niet dat Maleisië een Islamtisch land is en dat, maar weinig inwoners alcohol nuttigen en de overheid vraagt hier dan ook een hoge belasting vergoeding voor. Toch is het zeker de moeite waard om in een metropool als Kuala Lumpur naar Taps Beer Bar te gaan. Waarom? Rust in de grote stad en even iets anders dan Azië. Daarnaast is Taps Beer Bar een Bar, waar veel reizigers en expats komen dus een meeting point om bij te praten, vooral wanneer je langere tijd in aan het reizen bent of bijvoorbeeld in Kuala Lumpur woont als expat.

Taps Beer Bar Kuala Lumpur

Bekijk hier de foto´s van het bezoek aan het Taps Beer.

IMG_2369
IMG_2368
IMG_2367
Hotspot in Kuala Lumpur Taps Beer Bar

Taps Beer Bar ook bezoeken? In Kuala Lumpur zijn twee locaties check de website hier.

Hotel tips in Kuala Lumpur

De favoriete hotels van Foodinista zijn

Budget en design favorieten: Het hippe design The Journal Hotel met rooftop pool. Liever een appartement dan het The Verve suites met eigen keuken en rooftol beach pool.

Als eerste de nieuwste foodtravel blogs van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie