Bruidjurk! Kiezen - Foodinista gaat trouwen - Bruiloftmich

Gaan jullie nog trouwen? – De Bruidsjurk is binnen

Deel deze post

De vraag die wij heel vaak krijgen is: Gaan jullie nog trouwen? Deze vraag begrijp ik wel, want voor de Corona periode en de bekende lock-downs waren wij heel druk met het plannen van onze bruiloft. Het eerste waar ik natuurlijk aan dacht was bruidsjuken bekijken. Je bent in de wolken wanneer je ten huwelijk wordt gevraagd. Een soort van meisjesdroom komt uit en in je hoofd loopt alles direct over. We waren super enthousiast en toen ging het allemaal niet door Corona.

Mijn eerste keus trouwjurk

Mijn trouwjurk hangt ondertussen als drie jaar in de kast. Met mijn moeder en ceremoniemeesters ging ik op pad voor het uitzoeken van mijn droomjurk. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik deze direct zou vinden, maar door persoonlijk adies en een goede communicatie onderling was het bij de tweede direct raak. Door emoties werd ik geraakt en ik zei ‘JA’ tegen de jurk. Verder is er nog geen ‘JA’ gezegd, want binnen een maand begon de corona pandemie en wij zelf hielden goede moed voor onze zomer bruiloft en we bleven volgens de regels doorplannen, maar uiteindelijk werd alles gecanceld. Twee keer. Totdat het definitief niet door ging. Mijn eerste keus trouwjurk hangt nog op onze grote dag te wachten.

Gaat er nog getrouwd worden

Of er nog getrouwd gaat worden? Ja zeker. Zo’n niet vrijwillige annullering van je bruiloft voelt alsof er veel nadelen aan kleven. Op het moment zelf voelde het wel zo. Wat ik natuurlijk heel vervelend vind is dat mijn trouwjurk als drie jaar in de kast hangt. Alleen ik vermoed dat ik wanneer ik overnieuw ga trouwjurk shoppen ik het niet anders zou doen. Het voordeel is wel dat we een tweede kans krijgen om onze bruiloft te plannen. Daar stappen we minder naïef in. Minder zoals het lijkt te moeten. Meer ons. De vraag is wel of mijn huidige trouwjurk nog past bij onze nieuwe plannen. Die reeds gekozen trouwjurk gaat aan, maar wellicht wil ik de glow van het trouwjurk passen nog een keer voelen.

Wij gaan trouwen! - Bruiloft Plannen en het aanzoek - Foodblog Foodinista

Alles overnieuw plannen

Ik kreeg er even stress van. De gehele bruiloft overnieuw plannen. Toen realiseerde ik mij dat we het draaiboek al hebben liggen alleen de locaties veranderen, we veranderen na drie jaar het één en ander in de gastenlijst (zo is het leven) en we gaan de trouwdag veel kleiner en intiemer maken. De kinderen zijn groter geworden en zij krijgen een grotere rol en ze gaan de trouwdag bewuster meemaken wat we echt heel leuk vinden. En dan is het dus de vraag of mijn trouwjurk nog matcht. Daarvoor hebben we een oplossing. Trouwjurken en trouwpakken uitzoeken en ons persoonlijk laten adviseren en er een nieuwe glans aan onze trouwdag aan toevoegen. Of we gaan trouwen? Ja, zeker! In 2024 wordt het onze dag. Eerst zijn we nu in Februari 12,5 jaar samen en dat vieren we eerst samen met een weekje New York. Van ieder moment apart genieten en ons niet op laten jagen. Je kunt alles maar één keer mee maken.

Foodinista gaat trouwen volgen?

Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief en de #hastag #bruiloftmich #foodinistagaattrouwen

Geen reactie's

Geef een reactie