Fotoshoot ervaring met HappyPics en het resultaat natuurlijk!

Fotoshoot ervaring met HappyPics en het resultaat natuurlijk!

Deel deze post

We hadden ook nog geluk. Ieder jaar probeer ik professionele foto’s van de kinderen te laten maken. Voor nu en voor later. Ook de opa’s en oma’s genieten van mooie foto’s. Voordat alles begon rond om de corona zijn de kindjes nog op de foto gegaan en konden we de foto’s nog ophalen. Daar hebben we tijdens de strenge regelgeving veel plezier van gehad. Nu neem ik de tijd om het ook met jullie te delen. Want? Het is weer mogelijk om je kinderen te laten fotograferen bij HappyPics! En om mooie herinneringen vast te leggen. Maar eerst hoe was onze fotoshoot ervaring met HappyPics, waarom zou je portretfoto’s van kinderen laten maken en natuurlijk het resultaat!

Onze Fotoshoot ervaring met HappyPics

Regelmatig kom je fotografen tegen bij supermarkten of in winkelcentra. Ongecompliceerd en flexibel. Ik ben meestal wel nieuwsgierig, maar ik had er nog nooit eerder gebruik van gemaakt. Eerder hebben wij foto’s laten maken op natuurlocaties bijvoorbeeld, maar nu was het winter en na de babyshoot zijn er ook geen echte portretfoto’s meer gemaakt en dat is toch ander dan speelse foto’s. Voor portretfoto’s was ik wel een beetje zenuwachtig. Is het niet stijf, hebben de kinderen er wel zin in,werken de kinderen wel mee, is er wel een klik met de fotograaf? Het is allemaal spannend. Bij de eerste mogelijkheid waren de kindjes helaas snotverkouden besloten wij het door te schuiven. Jammer, want HappyPics stond toen juist met een mobiele fotografiestudio bij de Albert Heijn in Kaatsheuvel, heel makkelijk voor ons. Wij besloten om de afspraak te verplaatsen naar een andere woensdagmiddag en gingen naar de HEMA in Rosmalen. Zo verplaatst HappyPics steeds van locatie. Je kunt bij HappyPics ook spontaan op de foto gaan, maar je zorgt er natuurlijk wel voor dat de kindjes er helemaal klaar voor zijn.

Fotoshoot ervaring met HappyPics en het resultaat natuurlijk!

Sfeer met de fotograaf

Het is altijd spannend wanneer je kinderen op de foto gaan. Zijn de kinderen in een goede bui en hebben ze een klik met de fotograaf. Vooral wanneer er meerdere kindjes op de foto gaan, want ze moeten er ook nog samen goed op staan. Iedereen keer is het weer een verrassing. Deze keer bij HappyPics ging het hartstikke goed. De kindjes deden hun best, maar ook de fotograaf kan heel goed met kinderen werken. Het gaat welliswaar om portretfotografie, maar wel om speelse portretfotografie. Op deze manier gaan de kinderen zelf aan het werk en krijg je de leukste reacties. Een speelauto, fotolijsten en badeendjes alles om mooie en speelse foto’s te creëren. Ook de synergie tussen de kinderen probeert de fotograaf te creëren en natuurlijk de lach van de kinderen! Gaat het badeendje even op het hoofd van de fotograaf dan kijkt een dreumes al snel de juiste kant op en krijg je al snel een lach op het gezicht. Deze foto’s zijn winnaars! Natuurlijk zijn er talloze foto’s geschoten, maar uiteindelijk wil je zelf het beste restulaat en hoe werd ons resultaat?

Fotoshoot ervaring met HappyPics en het resultaat natuurlijk!
Fotoshoot ervaring met HappyPics en het resultaat natuurlijk!

Onze foto’s van HappyPics

Je wilt natuurlijk weten hoe onze foto’s van HappyPics zijn geworden! Bij HappyPics zijn er diverse foto pakketten. Een set met foto’s van verschillende formaten zonder canvas, hetzelfde pakket met foto’s inclusief een canvas of het meest uitgebreide pakket, de foto’s met canvas en de digitale bestanden. De shoot zelf kost maar 2,50. De fotopakketten zelf zijn vervolgens wel prijziger, maar dan spreek je ook over de fotografie, fotograaf en het eindresultaat. Ze nemen er ook echt de tijd voor. Laat de foto’s dan ook als herinnering of cadeau maken. Natuurlijk kun je het soms ook spontaan proberen voor slechts 2.50. Je krijgt altijd een foto mee. Maar ik kan je nu al vertellen dat de foto’s zo mooi zijn! Je wilt ze hebben.

Ons resultaat bij HappyPics fotografie

En als resultaat onze foto’s! Hoe vind jij ze? Let op! Deze foto’s zijn foto van foto. Wij hebben ze niet digitaal. Wij hebben wel een pakket met een canavas, diverse formaten foto’s voor gebruik en een strip met diverse kleine pasfoto formaten. Maar zelf vind ik dat de kinderen er heel leuk op staan en we hebben er nog veel meer!

Fotoshoot ervaring met HappyPics en het resultaat natuurlijk!
Fotoshoot ervaring met HappyPics en het resultaat natuurlijk!
Fotoshoot ervaring met HappyPics en het resultaat natuurlijk!

Meer persoonlijke tips en musthaves tips van Foodblog Foodinista?

Niet gevonden wat je zoekt? Of meer leuke inspiratie op doen op de blog? Lees dan ook eens één van de volgende artikelen op Foodblog Foodinista.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cadeau tips voor vrouwen en persoonlijke en heerlijke cadeautjes?

Geen bericht missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

2 Reactie's
  • P.lumens
    Geplaatst op 19:26h, 05 juli

    Vandaag super mooie foto-s ontvangen van onze kleinkinderen alleen maar smile/sSuper bedankt.

  • Daphne van Aken
    Geplaatst op 22:26h, 05 juli

    Wat leuk om te lezen! En extra leuk dat je dit deelt! Heel veel plezier van en met de mooie foto’s en de kleinkinderen!

Geef een reactie