Verblijven bij De Leistert op culinair niveau in je culinaire bungalow - Weekendje De Leistert in Limburg

De Leistert in Limburg – Een top weekend weg!

Deel deze post

Je weet ondertussen wel dat wij tijdens onze reizen ontzettend graag de regio ontdekken, maar ook wij vinden het ontzettend fijn om er af en toe een weekendje tussenuit te gaan en gewoon helemaal niks te moeten doen. Een vakantiehuis met het gezin is dan ideaal. Minder dan 100 kilometer van huis je er helemaal even uit voelen. Dit kan dus bij Recreatiepark De Leistert in Limburg. Inpakken en wegwezen voor een aantal nachtjes onthaasten bij De Leistert. Waarom dit voor ons zo fijn was? En dan bedoel ik voor het hele gezin. Nou lees maar mee!

Verblijven bij De Leistert op culinair niveau in je culinaire bungalow

Al eerder kwam ik een keer in contact tijdens een beurs met enthousiaste medewerkers van De Leistert. Ik moest toegeven dat ik dit nummer 1 park in Nederland helemaal niet kende. Tja, je hebt wel eens van die momenten. Dus je een keer laten verrassen en verbazen kan natuurlijk ook leuk zijn. Zij vertelde mij enthousast over de verschillende verblijfstypes; glamping, kidsbungalows en zelfs een bungalow voor foodies! Deze moet je onthouden: Dit is type 8B+ Culinair. Wanneer wij een weekendje weg gaan of op vakantie dan is de auto afgeladen met een barbecue, de staafmixer, mijn keukenmessen, snijplanken etc. Ik moet gewoon eerlijk zijn: meestal is het niet aanwezig of de kwaliteit is niet zo goed. Dus wanneer ik zelf ga koken dan kan ik vertrouwen op mijn eigen materiaal, maar hier is het aanwezig. Dit vind ik echt geweldig! Tijdens zo’n weekendje gaan wij tenslotte niet echt van het recreatiepark af. We koken een keer, de barbecue gaat een keer aan en we reserveren een keer bij één van de restaurants bij De Leistert.

Mijn tip voor de culi’s onder jullie is dan ook: Je kunt hier gezellig verblijven met twee gezinnen, vriendengroep of met de familie. Deze Culinaire bungalow is wel snel volgeboekt. Wij wilden dit al best wel lang, maar vooral tijdens de vakantiepark kerstvakantie kun je je al laten informeren voor de mogelijkheden. In dit vakantiehuis kun je zelf echt uitgebreid koken of een chef inhuren en er echt tussen uit zijn! Ik denk dat ik zelf weer boek. Krijg er spontaan weer zin in.

Wat is er nog meer te beleven bij De Leistert in Limburg

Verblijven in je Bungalow is natuurlijk heel erg fijn en daar begint het mee, maar tijdens ons verblijf hebben we meer gedaan. Eigenlijk kom je bij De Leistert in Limburg zelf ook tot rust, doordat er heel veel te doen is voor de kinderen en doordat je het je zelf heel makkelijk kunt maken. Naast het culinaire huisje zijn er ook nog heel veel andere type woningen, zoals een wellness woning. Daarbij zijn er natuurlijk de faciliteiten en activiteiten.

Eindeloos spelen bij De Leistert

Wat ik zelf altijd al heel fijn vind aan een kindvriendelijk park als De Leistert is dat je eigenlijk op iedere hoek wel een speeltuin tegen komt. Buitenspelen tijdens het koken bijvoorbeeld was geen probleem, maar bij een dag minder weer dan is er echt een geweldig concept: De La Selva Playground, waar de kinderen eindeloos kunnen spelen, klimmen en klauteren. Een soort binnen jungle. Bij La Selva is ook een restaurant dus je kunt zelf ook relaxen.

De Leistert in Limburg - Een top weekend weg!
De Leistert in Limburg - Een top weekend weg!

Tropisch zwemparadijs

Een recratiepark zonder zwembad kan natuurlijk niet. Dit zwembad is er bij De Leistert natuurlijk ook. Heb je geen wellness bij je bungalow. Geen probleem? Alles is er. Een zwemuitje mag dan ook niet ontbreken. Wij waren er met minder weer, maar ook op warme dagen kun je buiten zwemmen.

De Leistert in Limburg - Een top weekend weg!

Activiteitenprogramma

En hebben de kinderen nog veel energie, wat bij ons meestal zo is, maar wil je zelf nog even tot rust komen? En de minidisco mag natuurlijk niet ontbreken! Deze is er ook. Helemaal inclusief worden de kinderen vermaakt door het recreatieteam van de De Leistert. Iedereen veel plezier! Met een programma aangepast aan het seizoen.

Nou met al deze activiteiten waren wij dichtbij toch echt wel even heel ver weg! En ja dit is nog lang niet alles, maar eigenlijk was een weekendje te kort.. dus weg gaan gewoon nog een keer. En jij?

Ik zou het bijna vergeten, maar tijdens een weekendje hadden wij tijd te kort om aan te schuiven bij alle vijf de restaurants!

Nog een leuke reiservaring heel dichtbij, maar ook heel ver weg? Lees dan hier over de Beekse Bergen.

Meer reistips en restaurant tips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie