Genieten in de Amsterdam met Food activiteiten tips Foodblog Foodinista

De leukste food activiteiten in Amsterdam

Deel deze post

Eigenlijk is het best wel raar dat zodra ik op reis ga ik altijd ga kijken of er foodtours zijn, speciale activiteiten zoals workshops of een begeleid bezoek aan de markt voor de lekkerste delicatessen. Inderdaad in het buitenland dan hoort het bij de vakantiebeleving. In Nederland doe ik dat minder snel. Eigenlijk is het onlogisch, want er valt zo veel te ontdekken. Zelf woon ik niet in Amsterdam, maar Amsterdam heeft een ontzettende aantrekkingskracht op mij. Diverse restaurants, een toeristische stad om veel te ondekken en waarom zou ik dat niet zelf leuke food activiteiten gaan beleven? Op de ontdekkingstour door onze eigen hoofdstad. In dit blog deel ik vijf inspirerende food belevingen met je die jouw dag in Amsterdam een culinaire beleving geven en die op mijn wensenlijstje komen.

Varen door Amsterdam op de borrelboot

5x Unieke food activiteiten in Amsterdam

Dineren op een rondvaartboot

Een vaart op een rondvaartboot kan eigenlijk niet missen als je een dagje Amsterdam gaat ontdekken. Hoe heerlijk is het om de rondvaart te combineren met een heerlijk drie-gangendiner? Tijdens het diner stap je twee keer uit om te gaan eten en drinken bij een restaurant in Amsterdam en het dessert? Daar geniet je van op de rondvaartboot.

Meer beweging?

Dat kan! Je kunt de culinaire rondvaart ook combineren met een culinaire stadswandeling. De drie gerechten worden allemaal genoten bij een restaurant en ondertussen ontdek je Amsterdam.

Borrelen op de grachten

Wie lijkt het niet heerlijk? Rondvaren in een open sloep door de Amsterdamse Grachten. In de lente en zomer in ieder geval met een zonnetje erbij. Dat kan ontdek Amsterdam en geniet ondertussen van een borreltje en een hapje.

Ranking

Wie smult er niet af en toe van het programma Ranking te Stars? Genieten van alle vetes en geheimen die worden onthuld. Alleen wat als je dit ook zelf kunt doen tijdens een vrijgezellenfeest of teambuilding uitje.

Azië in Amsterdam

Wat is leuk aan een bezoek aan Thailand? Dat je wordt rondgereden in een tuk tuk en zo alles kunt ontdekken. Dit kan ook in Amsterdam! Met tuk tuks wordt je rondgereden, ondertussen geniet je van een drie gangen diner op drie locaties en maak je ook nog een stadswandeling over de wallen alles met gids natuurlijk, want wie wil daar niet de ins en outs van weten?

Naast deze vijf culinaire food activiteiten met beleving zijn er nog veel meer heerlijke groepsuitjes.

Meer reistips, foodactiviteiten en restaurant tips ontvangen like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.gtag(‘config’, ‘UA-43776150-1’);

Geen reactie's

Geef een reactie