Cadeau ideetjes voor een peuter dienblad met servies foodblog Foodinista

Cadeau ideetjes voor een peuter van 3 jaar #bijnajarig

Deel deze post

Enthousiast! Misschien ik als moeder wel meer dan dat mijn peuter zelf is tot aan de dag zelf, want mijn kleine man is al weer bijna drie jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel als je veel plezier hebt. Even sommige dingetjes niet vergeten natuurlijk, maar eigenlijk is het ook wel zo, heel veel dingen vergeet je gewoon. Alle leuke dingen en het grote plezier dat blijf je onthouden. Dat maakt je ook zo trots als je peuter weer een jaar groter gaat worden en wat er nog meer gaat komen. Al zou ik hem natuurlijk heel graag zo klein houden. De vraag die ik veel krijg, heb je nog cadeautjestips. Eerlijk ik had in het begin ook echt geen idee. Na speuren zijn er veel leuke cadeau ideetjes voor een peuter op het lijstje gekomen, maar ben ik ook gaan kijken naar wat echt de favorieten zijn van mijn peuter. Zo heb ik een tiplijstje opgesteld met cadeau ideetjes voor een peuter. Voor mijzelf, maar waar ik je misschien ook mee kan helpen, zodat je de peuter en ook de ouders misschien nog wel eens kunt verrassend, want wat hebben ze soms al veel!

Favoriete cadeau ideetjes voor een peuter van Foodinista

Cadeau ideetjes voor een peuter Houten fornuis foodblog Foodinista

Leer kinderen met eten spelen en weten wat het bereiden van eten betekend doormiddel van het zelf doen met een eigen houten fornuis.

Peuter cadeau ideetjes houten keuken Foodblog Foodinista

Bi ons thuis is het een favoriet en heb je meer ruimte dan is een keukentje een absolute aanrader en een favoriet voor een peuter om alles rondom eten en drinken te begrijpen, zowel voor jongetjes als meisjes.

Peuter cadeautjes ideeën winkeltje foodblog Foodinista

Zonder winkeltje kan er niet gekookt worden! Dus waarom ook geen winkeltje of marktkraam waar als eerste de producten voor het koken gekocht moeten worden en voor een leuk rollenspel.

Cadeau ideetjes peuter marktkraam foodblog Foodinista

En ook een creativeling in het gezin dan is deze marktkraam ook een echte showstopper! Zowel een marktkraam als een theater voor de voorstellingen.

Peuter cadeautjes tips play doh in de keuken foodblog Foodinista

En over creativiteiten gesproken. Kleien hoort er natuurlijk helemaal bij! Wat is dan nog leuker dan met Play Doh aan het werk en de leukste maaltijden creëren.

Peuter cadeau ideetjes kassa foodblog Foodinista

En natuurlijk moet alles worden betaald, zoals in een echte winkel bij de kassa met geld of met een pinpas.

Cadeau ideetjes voor een peuter dienblad met servies foodblog Foodinista

En als alles klaar is dan moet het natuurlijk worden uitgeserveerd op een waar dienblad met heerlijke hapjes. Het leukste om te zien is dat mijn kleine peuter met zijn bestekjes onze tafel al begint te dekken als ik aan het koken ben.

Peuter cadeautjes tips kinderkoffer tips van Foodinista

Ook het reisvirus al te pakken, staat de eerste vakantie in de planning of gaat de peuter steeds vaker uit logeren? Maak het dan nog leuker met een eigen kinderkoffer. Bij ons een echt succes! Als de Trunky naar beneden komt dan weet hij dat het opa, oma tijd is of dat het vakantie tijd is. Beiden een heel positief moment.

Peuter cadeau ideetjes wereldbol Foodblog Foodinista

De peuter spelenderwijs meer over de wereld, het reizen en alles daaromheen leren? Dan is de eerste wereldbol een heel leuk cadeau!

Welk cadeautje is jouw favoriet? Heb je zelf nog leuke tips of absolute favorieten van jouw peuter? Ik kijk natuurlijk op de blog naar cadeautjes in de foodstyle en met liefde voor reizen. Maar ook mijn peuter stept er op los, rijd op tractors en speelt in de zandbad. Nog meer cadeau ideeën kijk dan verder bij de cadeau tips.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie