The Angry Dog in Dallas Texas

Angry Dog in Dallas

Deel deze post

Everything is Bigger in Texas. Dan mag de Angry Dog in Dallas niet worden overgeslagen. Al 5 jaar winnen ze in Texas diverse prijzen. Voor de beste hamburger, pittigste chili dog, etc. Dan is mijn nieuwsgierigheid gewekt in het land van de hamburgers en de hotdogs. Als je ze ergens eet, dan toch zeker daar. Bij aankomst mis je de locatie niet, aan de zijkant zie je gelijk een grote muurschildering van The Angry Dog.

Grote halen, snel thuis

Bij binnenkomst is The Angry Dog een echt Amerikaans sportcafé, chaotisch, maar het draait ook om fastfood. Het publiek komt voor de borrel na het werk, snacken en voor de gezelligheid. Een relaxte sfeer voor een hamburger en hotdog. Je kan hier gerust langer blijven zitten, al staat je eten heel snel op tafel, ook voor Amerikaanse begrippen.

Everything is bigger

De menukaart is uitgebreid wij kiezen voor de signature dishes ’the pricewinners’ The Angry Burger en The Angry Dog’ waar je zelf diverse ingredriënten aan toe mag voegen. Zoals chili’s, cheddar, uitjes en chili beans. Echt American snacken. De hamburger en hotdog zijn super mals en goed bereid en worden geserveerd met chilifrites. Super lekker!

Het eten bij de Angry Dog in Dallas is geen verantwoord en luxe eten, maar wel een American experience.

Ga zelf hamburgers en hot dogs eten bij de Angry Dog in Dallas voor een echt restaurant fastfood ervaring, maar op een hele leuke en goede manier.

En als je graag een biertje drinkt. De Angry Dog heeft een bierkaart met minimaal 40 verschillende (buitenlandse) bieren.

Nog een paar tips in Dallas? Ga naar ontbijten in Dallas en TexMex dat hoort er ook bij.

Geen reactie's

Geef een reactie