VoedZo kookboek tip foodblog Foodinista

5x Happy Health Gezonde Kookboeken Tips

Deel deze post

In november is het gezonder maand op Foodblog Foodinista. Net even iets gezonder dan normaal, de normale thema’s komen zeker gewoon terug op de blog. Ook de kookboeken zijn er weer. Tijd dus in november voor gezonde kookboeken en ik heb vijf nieuwe gezonde kookboeken gevonden die mij inspireren en die er binnenkort aankomen en die jij ook op de boekenplank wilt hebben voor meer gezondere inspiratie.

5x Gezonde kookboeken tips

I Love Health

Daisy van Blog I love Health brengt haar eerste boek uit. Als dit niet gezond is? Niet alleen recepten, maar ook tips voor sport en de juiste instelling brengen je heel ver. Natuurlijk staat er veel op het blog I love Health, maar leest een boek ook niet heel fijn en is het ook niet een hele leuke en compacte cadeautip?

I love health gezonde kookboeken tips foodblog Foodinista

Boek: I Love Health
Pagina’s: 208
Auteur: Daisy Oppelaar

GezondheidGezondheid

Gezond Feesten

Amber Albarda is eigenlijk best bekend van haar eerdere boeken en ik denk dat veel het boek eet jezelf mooi slank en gelukkig wel kennen en wie wil dit nu niet? Amber heeft ook een boek geschreven over hoe dit zelfs tijdens de feestdagen en hoe je deze dagen op een leuke en lekkere manier gezond kunt houden. Heb je hier moeite mee en wil je deze dagen zo gezond mogelijk houden? Dan is dit jouw boek.

Gezond Feesten Amber Albarda boekentip Foodblog Foodinista

Boek: Gezond Feesten
Auteur: Amber Albarda
Pagina’s: 160

Suikervrij voor altijd

Het is niet de eerste keer dat ik schrijf over een suikervrij boek van Carola van Bemmelen. Carola heeft het namelijk echt begrepen. In het vorige boek wat ik in het zonnetje heb gezet beschrijft Carola de invloed van suiker en geeft ze de eerste stappen. Ik kan het ook niet helemaal suikervrij. Carola begrijpt het en met dit boekt beschrijft Carola hoe je het meer 50-50 in je levensstijl voor altijd kunt doorvoeren. Dus toch een beetje kunt blijven volhouden. Fijn vind ik!

100% suikervrij voor altijd boekentip lifestyleblog Foodinista

Boek: Suikervrij voor altijd
Auteur: Carola van Bemmelen
Pagina’s: 208

VoedZo

Traditioneel en geen modern eten, maar gewoon bewust kiezen voor wat lekker en gezond eten is. Niet alleen voor je zelf, maar voor het hele gezin. De kinderen eten ook gezellig mee. Dat is VoedZo het kookboek van het bekende blog VoedZo.

VoedZo kookboek tip foodblog Foodinista

Boek: VoedZo
Auteur: Sharon Numan
Pagina’s: 176

Bonen

Bonen, het kookboek wat volledig gaat over bonen, want bonen zijn gezond en heel lekker. In het jaar van de boon, zijn de bonen helemaal terug en ontzettend vol eiwitten. Deze eiwitten zijn bijvoorbeeld weer heel goed voor je botten en spieropbouw, bovenal kun je gewoon heel veel met bonen.

Favoriet gezond kookboek bonen foodblog Foodinista

Boek: Bonen!
Auteur: Joke Boon
Pagina’s: 288

Meer kookboeken tips en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie