Kerstpakketten een cadeau aan het eind van het jaar foodblog Foodinista

Het hele jaar door kerstpakketten

Deel deze post

In huis heb ik een grote voorraadkast, naast de kinderwagen en lege flessen staan daar ook de zes hele grote kratten met voorraad in. En nee dat is niet overdreven. Ik kan ook zeggen dat ik daar bijna iedere dag wel iets pak. Pastasaus, rijst, pasta of een verrassingsproduct. Wat gaan we nu weer maken! Dat is het leuke van een foodblog! Als foodblogger krijg je ook regelmatig leuke pakketjes toegestuurd met de leukste producten. Producten in een nieuwe verpakking, producten die ik nog niet ken of gewoon hele nieuwe producten om de markt te gaan veroveren. Zo ontvang ik het hele jaar door kerstpakketten. Maar ik moet wel toegeven dat ik stiekem altijd een beetje uitkijk naar het einde van het jaar, natuurlijk door de gezellige dagen met familie en vrienden. Een beetje rust, al sta ik veel in de keuken. Maar ook vind ik het kerstpakketten seizoen altijd superleuk!

Kerstpakketten unboxen!

Zelf krijg ik niet echt een kerstpakket, doordat ik een zelfstandige ben en dat mis ik dan wel een beetje. Maar mijn vriend ontvangt dan wel een kerstpakket. Dat maakt het dan een beetje goed. Een soort gezinsding. Al valt het mij op dat er de laatste tijd steeds meer bedrijven zijn waar je een cadeaucheque kunt shoppen, je cadeautjes zelf kunt uitzoeken of iets anders kunt organiseren door een donatie. Een goed initiatief vaak, maar het gezellige kneuterige gaat er soms een beetje af. Ik ben wat dat betreft nieuwsgierig wat de kerstpakketten 2017 gaan brengen! Het grappige is wel dat bijvoorbeeld mijn ouders, schoonouders, oom, neven en nou ja heel de familie een kerstpakket ontvangen en dat zij soms een beetje ruilhandeltje spelen met de inhoud. Ook een beetje een kerstgevoel. Wat zou jij nog kunnen gebruiken, wat lust jij graag? En zo eten wij in maart of april op het nippertje nog wel eens iets uit het kerstpakket en staan er in de speelhoek de leukste kleine speeltjes uit de kerstpakketten van familieleden. Het ene kerstpakket is uitgebreider dan het andere en zo ontvang je soms de prachtigste snijplanken, opbergmanden of plaids voor in huis. Net zoiets als een prachtige goodiebag!

Meer blogs en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie