Thuis werken en de voordelen Foodinista

Foodblogger Foodinista – Mijn 2015

Deel deze post

Aan het einde van het jaar kijk ik graag terug op alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd. Met de kerstdagen mag het ondertussen wel. Rustige dagen om terug te kijken, het jaar is bijna afgelopen en dan maak ik er tijd voor om te genieten en terug te kijken. Met familie bespreek ik meestal dan ook het jaar onze mooie momenten, bijzonder momenten en soms ook de droevige. 2015 was een jaar vol beging, het begon eigenlijk al in 2014, maar het grote werk kwam in 2015, waarin we echt gingen doorpakken, de schouders eronder en het ook voelde alsof het geluk aan onze zijde kwam te staan. Ken je dat gevoel een beetje? Niet alleen het jaar van mij als foodblogger, maar meer wat ik op de achtergrond heb ondernomen, dat neem ik door in dit blog en daar kijk ik op terug.

Het jaar van een Foodblogger

Toen wij 2014 eindigden was Florian net vier maanden en bevonden wij ons in spanning of onze woning in Haarlem verkocht zou worden, na 3,5 jaar in de verkoop, was de hypotheek van de koper in de eerste week van januari rond en konden wij ook gaan starten met ons proces. De koop van ons huis in Kaatsheuvel. Al tijden waren er plannen voor een verhuizing naar Brabant, maar dit grote detail moest wel doorgang vinden. Wij kochten onze jaren 60 woning en hebben deze volledig gestript en zijn begonnen met het uitbreken en weer volledig opbouwen. Een project van vier maanden en in juni was alles na zwoegen, zweten en af en toe tranen klaar. Met veel hulp van vrienden en familie, waar we heel dankbaar voor zijn. Hebben ik dit jaar met mijn gezinnetje ons plekje gevonden in Brabant.

Alle ballen in de lucht

Ondertussen ging ik nog naar leuke evenementen toe, zoals een tour in Leeuwarden en Den Haag in het voorjaar. Super leuk en probeerde ik mijn blog bij te houden met deze items en andere items die ik nog wilde delen, even geen verbouwing. Af en toe iets te zwaar, vooral met een baby van ondertussen een ruim half jaar. In de zomer kwam ik mij zelf wel even tegen, ik herken het gevoel en weet, wanneer ik op de rem moet trappen, vooral toen mijn oma ook overleed en ik erachter kwam ik eigenlijk niet echt rust heb gehad na mijn zwangerschap. Een rustige zomer en in september een heerlijke vakantie naar Italië en de eerste vakantie met Florian en ons gezinnetje. Heerlijk en echt genieten! Ook werd Florian in september 1 jaar een mijlpaal, vooral na de extra drukte in het eerste jaar. Iets om trots op te zijn.

Foodblogger jaarverslag 2015 gezinsvakantie 2015 foodblog Foodinista Pisa Italië

Pech en luxe problemen

In oktober kregen we pech in huis buiten heel de riolering verstopt. Prachtig jaren 60 huizen, maar ook bomen van 45 jaar voor deur met 45-jarige wortels. De riolering eruit en onze vloer eruit. Veel weer overnieuw. En nu vieren we de eerste kerstdagen in ons huis en kijken we uit naar een mooi 2016!

Tijd voor een mini vakantie

Het jaar gaan we afsluiten met een mini vakantie in België. Niet meer met een baby, maar met een dreumes die Plopsaland gaat verkennen, papa en mama gaan een Belgisch biertje proeven en maak iets ontzettend moois van 2016!

Waar ik trots op ben op mijn blog? Heel veel en dit lees je morgen! Wil je echt meer weten? Iedere maand houd ik een foto album bij met de leukste momenten.

Waar kijk jij op terug in 2015?

Meer weten over foodblogger Foodinista en alles volgen in 2016? Volg Foodinista op Twitter,Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie