Simpel zwart jurkje van imitatieleer Dress to impress met korting

Dress to impress Zwarte zomerjurkjes uit de zomersale

Deel deze post

Zwarte jurkjes zijn altijd perfect om te hebben. Het is net zoiets als een perfecte spijkerbroek, dat éne t-shirt waar je niet zonder kan of die fijne sneakers die je altijd aantrekt, wanneer je weet dat je veel moet wandelen. Voor mij zijn dat een in ieder geval een aantal basics in de garderobe en kledingkast. Extra fijn om te weten dat er een altijd een aantal momenten van het jaar zijn die perfect zijn om die basics in de kledingkast aan te vullen, bij voorkeur met korting. Dan is shoppen het allerleukst. Zo vond ik veel zwarte zomerjurkjes in de sale. En in dit blog deel ik ze met je om eventueel geïnspireerd te worden en voor een klein prijsje die basics aan te vullen. Want iedereen heeft wel een LBD nodig.

5x Zwarte zomerjurkjes in de zomersale

Zwarte zomerjurkjes sale Klassieke zwarte LBD Object

Een klassiek zwart jurkje heeft eigenlijk iedereen wel nodig, denk ik zo. Dit mooie zwarte jurkje is nu in de zomer sale met en mooie knoop op de middel voor een extra elegante look.

Zwart witte jurkje Dress to Impress met korting

Even mooi en zakelijk, maar toch een hele andere uitstraling heeft deze LBD. Mooi gedetailleerd met de witte lijnen heeft dit zwarte jurkje ook een sportieve look.

Simpel zwart jurkje van imitatieleer Dress to impress met korting

Weer veel simpeler en klassiek is het zwarte jurkje van imitatieleer. Mooi in de zomer en de winter.

Off shoulder zwart jurkje in de sale Dress to Impress

Het volgende zwarte jurkje is zeker niet klassiek, maar meer een partydress, met leuke subtiele elementen. Eigenlijk heel simpel maar de touch is dat het zwarte jurkje nonchalant off shoulder is. Toch weer even iets anders.

Zwart jurkje met bloemen zomerse zwarte jurkjes met korting Dress to Impress

En een echt zomers zwart jurkje? Dan heb ik het voor je gevonden. Een zwart jurkje met heel veel bloemen.

Welk jurkje is jouw favoriet van de zwarte zomerjurkjes in deze Dress to Impress?

Meer dress to impress favorieten ontvangen van Foodinista? Volg mij op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: