Zomer kookboek tip Limonade foodblog Foodinista

Zomer kookboek tips

Deel deze post

Ja het is nijna zomer! Wat ga ik het liefst doen in de zomer, natuurlijk zomers koken. Bekend is het wel dat ik van kookboeken hou. Met deze redenen ben ik al gaan zoeken en mij een beetje gaan verlekkeren op de leukste en lekkerste zomer kookboeken die er deze zomer aankomen of waar je al direct uit kunt gaan koken. Mijn favorieten voor deze zomer. Met een zomer kookboek kun je limonades, smoothies, ijs en salades maken, maar gaan we ook naar Zuid Europa. Lees mee voor lekkerste tips en krijg er natuurlijk net zoals ik heel veel trek van!

BoekenBoeken

Zomer kookboek tips waar je lekkere trek van krijgt

Zomer kookboek: Limonade

Lekker zelf alle frisse limonades maken. Geen frisdrank meer, voor als je dorstig bent, al zal er wel regelmatig suiker in gaan, maar ook veel fruit en fris water. Weet wat je drinkt en veel verkoeling. IJsjes kun je er natuurlijk ook mee maken, maar in dit kookboek of eigenlijk limonadeboek wel vijftig recepten voor de hele zomer om de lekkerste en frisse zomerse limonades te maken. Extra leuk detail ook dit kookboek is uitgebracht door een foodblogster, maar wel fijn vertaald in het Nederlands! Namelijk door Princess Misia. Frisse citroen limonades, maar ook de moeilijkheidsgraad gaat om hoog met geroosterde perziklimonade. Is het fris in ons kikkerlandje, voor de avonden of natuurlijk, zodat je dit zomer kookboek ook nog in de winter kunt gebruiken staan er ook hotdrinks in.

Zomer kookboek tip Limonade foodblog Foodinista

Kookboek: Limonade
Auteur: Princess Misia
Pagina’s: 144
Reepten: 50

Zomer kookboek: Hete vuren

Iedereen kan barbecueën of je nu een elektrische barbecue, green egg of gas barbecue hebt het gaat om de techniek. Je moet alleen wel een barbecue chef worden. Met dit zomer kookboek ga jij het leren. In alle omstandigheden en met alle type barbecues wordt je de perfecte grillmeister.

Zomer kookboek Hete vuren

Kookboek: Hete Vuren
Auteur: Jeroen Hazebroek en Leonardo Elenbaas
Pagina’s: 160
Recepten en ideeën: circa 80

 

Meer foodblogs en kookboeken ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Kijk voor meer kookboeken tips hier verder op de blog.

Geen reactie's

Geef een reactie