Winactie: Naar de bioscoop naar Rokjesdag

Deel deze post

Krijg jij ook al lentekriebels, liefdekriebels en rokjeskriebels nu de zon weer gaat schijnen? Alleen de temperatuur valt nog een beetje tegen. Al zag ik al dat het de eerste week van maart niet tegen gaat vallen, we gaan de 12 graden met een beetje geluk aantikken en veel zon. Goed weer om, weliswaar met je winterjas en sjaal, maar toch een terrasje te pakken en nog een warm drankje te drinken. Langzaam kruipen we naar de lente en de eerste rokjesdag. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het weer lente gaat worden en de temperaturen stijgen, maar voorlopig kunnen we ook nog even de bioscoop in duiken om naar de film Rokjesdag te gaan. Wat extra leuk is om de Liefdeskriebels, uhm Lentekriebels mee te krijgen richting deze Rokjesdag mag ik als Foodblogger wel twee keer een leuk pakket weggeven helemaal gelinkt aan Rokjes.

Winnen Rokjesdag naar de bioscoop

Wat kun jij winnen? Ik zou geen Foodblog zijn als je niet iets voor in de keuken zou kunnen winnen. Twee keer mag ik een set weggeven van een schort die jij zelf kunt gebruiken in je eigen keuken en die ook worden gedragen in de film tijdens een kookworkshop, natuurlijk krijg jij wel een nieuw exemplaar en mag je ook zelf naar de bioscoop om Rokjesdag te gaan bekijken, want in het pakket ontvang je twee bioscoopkaartjes om heerlijk te gaan zwijmelen bij deze feelgood film.

Wat moet je doen voor het Rokjesdag pakket?

 1. Natuurlijk ben je Facebookvriend van Foodinista of volg je Foodinista op Instagram of Pinterest.
 2. Laat mij onderstaand in een reactie weten, waarom jij dit avondje uit graag wilt winnen.
 3. Vergeet niet sharing is caring! Deel dit bericht dus op Facebook, Twitter of andere social media Kanalen.

De winactie voor Rokjesdag loopt tot 15 maart 2016, daarna maak ik de winnaar bekend.

De winactie voor Rokjesdag de film is ondertussen afgelopen en de winnaars hebben bericht ontvangen. Kans maken op een andere leuke prijs kijk eens bij actie en korting daar staan regelmatig leuke winacties en leuke andere tips.

Meer blogs en leuke winacties ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

11 Reactie's
 • Tineke
  Geplaatst op 15:22h, 01 maart

  Wat een toffe winactie! Ik ben je gaan volgen via instagram en facebook. Deze film lijkt mij geweldig! Ik draag dan wel geen rokjes, maar wel veel jurkjes. Lijkt me een heerlijke film om alvast in de zomerstemming te komen!
  Liefs

 • Renate Witkowski
  Geplaatst op 17:06h, 01 maart

  Haha leuk,leuk, leuk! Zie mezelf al koken in het schort!

 • Ilsiee prins
  Geplaatst op 18:01h, 01 maart

  Ohhhh helemaal leuk! :D Wat een supervrolijke actie, net zo vrolijk als mij de film lijkt… Rokjesdag, staat zeker nog op mijn lijstje om te bezoeken in de bios! Gezellig met mijn zus, ik doe graag mee…
  Groetje ilsiee

 • Sabne Mathilda
  Geplaatst op 14:22h, 02 maart

  Ik draag zelf geen rokjes, maar de film wil ik wel ontzettend graag zien! Even een heerlijk avondje uit met mijn beste vriendin :)

 • Viv
  Geplaatst op 14:25h, 02 maart

  Wat ontzettend leuk! Ik zou heel graag de filmkaartjes willen win (in punt 2 staat nog een boek ;-) ) omdat het me een super leuke feelgood movie lijkt en daar ben ik wel aan toe. Oh en ik sta zelf ook heel graag in de keuken dus een schort is ook zeker welkom (ahum…geknoeid wordt er zeker weleens, zeker als mijn 5 jarige mee kookt)!

  FB *check*, twitter *check*, Instagram *check*

 • Joyce van de Sande
  Geplaatst op 15:56h, 02 maart

  Jaaaa lijkt me een super leuke gezellige film, ik krijg meteen zin in de zomer… even lekker weg met een vriendin lijkt me super!

 • Jo's Daughter
  Geplaatst op 10:16h, 03 maart

  Mijn allerbeste vriendin is chronisch ziek & kan wel wat vrolijkheid, gezelligheid en afleiding gebruiken. Het lijkt me fantastisch om samen naar de bios te gaan en deze leuke film samen te bekijken!!
  Van te voren duik ik natuurlijk lekker de keuken in met het schort om iets fijns te bakken voor als we thuis komen & heerlijk samen nagenieten van de film.

 • Kirsten
  Geplaatst op 14:30h, 06 maart

  Ik zou graag een leuk avondje hebben samen met mijn moeder. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug en als dochter krijg je daar ook veel van mee. Het zou ontzettend fijn zijn samen naar de film te kunnen gaan en er echt even uit te wezen.

 • Dino
  Geplaatst op 16:36h, 06 maart

  Wat leuk, mijn vrouw wilt hier heel graag naar toe en misschien mag ik wel mee als ik deze kaartjes win ;)

 • Nadia
  Geplaatst op 17:10h, 06 maart

  Lijkt mij een superleuke en grappige film voor een gezellige avond met een vriendin. Zelf draag ik geen rokjes. Ik volg je op op Social Media en heb deze actie op Facebook geliked en gedeeld.

 • Fleur
  Geplaatst op 20:28h, 15 maart

  Ik zou graag een avondje uit willen met mijn collega’s. We gaan altijd naar de laatste Ned film en deze mag niet ontbreken

Geef een reactie