wijn van Greetz winactie Harold Hamersma foodblog Foodinista

Wijn van Greetz + Winactie

Deel deze post

Een kaartje ontvangen, daar word ik altijd blij van, het geeft het gevoel dat iemand aan je denkt en je niet vergeten is. Ook al heb je elkaar lang niet gesproken. Het is een kleine attentie die je aan elkaar stuurt. Net als het ontvangen vind ik het sturen even belangrijk. Al zou je het willen, je kunt soms gewoon niet overal bij zijn, een griepje, werk, gezinsverplichtingen of als iemand een verjaardag niet viert kun je nog wel laten weten dat jij het niet vergeten bent. Een kaartje sturen is een kleine moeite. Greetz is hiervoor perfect, ook als je de kaartjes niet in huis hebt liggen. Even inloggen en de leukste kaarten kun je zelf met foto’s maken of staan al voor je klaar. Met de perfecte service worden ze soms de zelfde dag nog verstuurd en sowieso de volgende dag. Deze keer mag ik iets extra’s weg geven voor de feestdagen! Ik mag wijn van Greetz in samenwerking met Harold Hamersma met leuke kaart weggeven. Doe jij mee?

Greetz Kerstkaarten rendier Greetz wijn winactie foodblog Foodinista

Meer dan Greetz kaarten alleen

Al een tijdje is het mij duidelijk dat je via Greetz niet alleen kaarten kunt versturen. Toen een vriendin van mij verhuisde heb ik haar een keer een fles Prosecco gestuurd, aangezien ik aan de andere kant van het land woonde en flink zwanger was. Ook heb ik onlangs voor zijn verjaardag mijn vriend een fles Duvel gestuurd met de tekst Papa Eric  van Florian en Daphne met een fotokaart. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor de leukste attenties. Groot en klein, knuffels, chocolade en wijn.

Greetz blond Amsterdam verjaardagskaart winactie foodblog Foodinista

Wijn van Greetz

Al langer kun je wijn via Greetz versturen, maar niet lang geleden is Greetz een samenwerking aan gegaan met Harold Hamersma. Geen onbekende en niet de allerminste in het wijnland. Harold Hamersma heeft een collectie aan wijnen samengesteld in samenwerking met Greetz. Bij het versturen van een kaart voor de feestdagen, verjaardag of misschien voor Valentijnsdag kun je nu een kaart sturen met een fles wijn of meerdere wijnen die geselecteerd zijn door Harold Hamersma. Wil jij dit ook?

greetz nieuwjaarskaarten winactie greetz wijn foodblog Foodinista

Wijn van Greetz en Harold Hamersma Winactie

Dat kan! Natuurlijk kun jij een leuk pakket versturen met een kaart erbij, maar ik mag ook drie keer een kaart met een door Harold Hamersma geselecteerde Cotes du Rhone weggeven in deze winactie. Wat moet jij daar voor doen?

 1. Natuurlijk ben je Facebookvriend van Foodinista of volg je Foodinista op Instagram
 2. Laat mij onderstaand in een reactie weten, waarom jij dit pakket graag wilt winnen.
 3. Vergeet niet sharing is caring!

De winactie voor de wijn van Greetz en Harold Hamersma loopt tot 25 december 2015, daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

De winactie is ondertussen afgelopen en de winnaars ontvangen deze week een reactie.

Wil je zelf voor de feestdagen een leuk pakket versturen, dat kan natuurlijk ook, kijk dan verder bij Greetz.

Meer blogs en winacties ontvangen van Foodinista, het blijft namelijk nog wel even kerst op Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

10 Reactie's
 • Sjoerd
  Geplaatst op 14:58h, 19 december

  Wil het pakket voor mijn schoonmoeder winnen, die kan wel een lekker wijntje gebruiken. Heeft tot haar 65e fulltime moeten werken en daarna werd haar man dement. Nu zorgt ze fulltime voor hem dus nog geen genieten van haar oude dag. En ze is al 75!

  ps volg je op facebook sjoerdmadou
  instagram doet het bij mij niet nu, was gehacked :-(

 • Berendina
  Geplaatst op 21:35h, 19 december

  Leuke verrassing voor mijn dochter,en ze nodigt me vast uit om samen op te drinken Gezellig!

 • Anita H.
  Geplaatst op 02:02h, 20 december

  Vriendin Rita is echt een wijnliefhebber en we drinken regelmatig een glaasje. Haar wil ik heel graag verrassen met een kaartje-met-extra.

 • Simone
  Geplaatst op 20:46h, 20 december

  MMm, because you can never have too much wine? Haha. En de kaartjes zijn he-le-maal cute. Dus voor een gezellig avondje met BFF! <3

 • Anne-Marie
  Geplaatst op 23:15h, 20 december

  Ik zou graag een flesje wijn willen sturen naar mijn oom en tante, die na drie jaar schuldsanering nu wel een feestje mogen bouwen! Ik volg je op instagram.

 • Corinne de Graaf
  Geplaatst op 19:37h, 24 december

  Ik zou de kaart met flesje wijn sturen naar een vriendin.Deze is 27 december jarig.Het kaartje komt dan wel een dag later,maar de fles wijn die erbij zit maakt dat weer goed!
  Ik ben facebook vriend.

 • Leila
  Geplaatst op 23:53h, 25 december

  Ik doe heel graag mee voor mijn moeder. Ze verdient het om verwend te worden, want ze denkt altijd aan anderen. Ik like de facebookpagina.

 • Corinne de Graaf
  Geplaatst op 00:47h, 26 december

  Ik zou de kaart met flesje wijn sturen naar een vriendin.Deze is 27 December jarig.Het kaartje komt dan wel later,maar de fles wijn die erbij zit maakt dat weer goed!

 • Anne-Marie
  Geplaatst op 17:08h, 06 januari

  Nog heel erg bedankt voor het winnen van de code! Heb zowel een vriendin als mijn vader verblijd met een flesje over de post!

 • Foodinista
  Geplaatst op 13:21h, 07 januari

  Heel leuk! En natuurlijk mag jij ook mee komen proosten op het nieuwe jaar ;-)

Geef een reactie