Dineren met de dinervoucher bij Fris in Haarlem

Waar dineren met de dinerbon? Restaurant tips

Deel deze post

Leuk! We mogen weer uit eten, dineren of lunchen het kan beiden en is even leuk. Alleen waar gaan we naartoe? Met een dinerbon of dinercheque, hoe je het ook noemt lijkt het al heel snel alsof je een beetje beperkt ben in je vrijheid van het uitzoeken van je restaurants om naartoe te gaan. Een voordeel je gaat niet heel de rekening zelf afrekenen, want het is een cadeautje. Wellicht heb je dit leuke cadeau al mogen ontvangen van Sinterklaas en de Pietjes of staat het op je wensenlijstje voor de Kerstdagen of een verjaardag die heel dichtbij komt. Dan help ik een beetje met een aantal hele fijne restaurants die ik heb uitgezocht waar ze deze dinerbonnen aannemen, waar je heel fijn kunt lunchen of dineren met de dinerbon en je kunt ook nog vooraf online reserveren. Een extra detail het tegoed kun je vooraf laten afschrijven van het de cadeau dinerkaart. Persoonlijk ben ik altijd heel blij met een cheque, maar het nadeel een klein opgelaten gevoel als ik met een pasje betaal, veel leuker het rest bedrag afrekenen of echt het gevoel hebben dat het een cadeau was en het al fijn thuis regelen. Door naar de tips, waar je kunt lunchen of dineren met de dinerbon. Dit zijn mijn favorieten, maar natuurlijk het zijn er nog veel meer prettige eetgelegenheden!

Restaurant tips; Dineren met de dinerbon

Tante Koosje in Loenen aan de Vecht

Op zoek naar een bijzondere ervaring? Dan ben je bij Tante Koosje aan het juiste adres. Tante Koosje is zeker één van mijn favoriete restaurants en met een Michelin ster. Laat je hierdoor niet afschrikken. Tante Koosje is knus, een huiskamersfeer en de gerechten zijn klassiek, met een Nederlands karakter.

Dineren met de dinerbon restaurant tips Foodblog Foodinista Tante Koosje Foodblog Foodinista

Ik ben er echt fan van en zoals ze zeggen en waar veel niet Michelin fans bang voor zijn; bij Tante Koosje ben ik nog nooit met honger naar huis gegaan. Absoluut genieten! In de zomer is er ook een geweldige buiten tuin en geen knusse woonkamer.

Fris in Haarlem

Tien jaar lang heb ik in Haarlem gewoond en Fris is absoluut één van mijn favoriete restaurants. Een aantal keer ben ik hier geweest. Vooral toen wij wisten dat wij gingen verhuizen naar Brabant en ik zwanger was, voelde het bijna of wij een eindsprintje maakten. Een aantal keer zijn wij hier gaan dineren. De gerechten bij Fris zijn ook Fris en helemaal seizoensgebonden met altijd een mooie wijn-spijs combinatie voor een prettige en rustige avond. Een detail, bekend met Haarlem en niet met Fris? Fris is net even buiten het centrum van Haarlem te vinden.

Lux in Den Bosch

Van Haarlem naar Den Bosch. Onze nieuwe woonomgeving. Een favoriet straatje en bekend straatje ook in Den Bosch; De Korte Putstraat. Een tip om te gaan eten? Lux. Echt genieten, hip en mooie gerechten. Aangezien ik ook altijd moeilijk kan kiezen en veel wil proeven, weet Lux daar wel een oplossing voor, bij zowel het voorgerecht als het dessert kun je een specialiteiten plateau bestellen. Echt een feestje dus!

Sems in Leeuwarden

Al eerder heb ik geschreven over Sems in Leeuwarden. Best wel een beetje fan ben ik van Sems een nadeel voor mij, zo vaak ben ik niet in Leeuwarden, maar als ik een weekendje die kan op ga, dan zou ik het wel weten. Extra leuk, hier kun je dus ook heerlijk gaan genieten met een diner cadeaubon. Voor zowel de lunch als het diner.

Yoghurt Barn in Haarlem

Leuk! De Yoghurt barn is hip en echt een trend. Nu ook in Haarlem, natuurlijk nu ik er niet meer woon, maar in Amsterdam ben ik er zeker bekend mee en bij een bezoekje Haarlem weet ik ze te vinden, met of zonder cadeau cheque. Alleen wat is het fijn dat je deze hier kunt inleveren. Ook voor een klein bedrag dus! Ontbijten, brunchen, lunchen of een high tea het kan.

Tip: Wanneer je het restaurant belt controleer dan altijd even of dineren met de dinerbon geldig is op het moment dat jij het restaurant bezoekt. Heel veel culinair plezier gewenst!

Wil je mij volgen of als eerste de nieuwtjes ontvangen ook dat kan. Volg Foodblog Foodinista op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief in de sidebar.

Geen reactie's

Geef een reactie