moederdag cadeautjes onder vijf Euro chocolate chip koekjes in een jar

Vijf moederdag cadeautjes onder vijf Euro voor Foodies

Deel deze post

Nog even en dan is het moederdag. Ben je nog op zoek naar dat kleine cadeautje voor een beetje aandacht, is je moeder een keukenprinces of houdt ze gewoon heel veel van kleine cadeautjes en wil je bijvoorbeeld een grote cadeaumand maken? Dan ga ik je helpen ook voor de kleine cadeautjes als je denkt aan wie het kleine niet eert.. Met deze vijf moederdag cadeautjes onder vijf Euro voor Foodies, maak je, jouw moeder zeker heel erg blij!

Vijf moederdag cadeautjes onder vijf Euro voor Foodies

Voor Moederdag heb ik vijf moederdag cadeautjes onder vijf Euro uitgezocht waar ik zelf blij van word. Vindt jij ze ook leuk? Click dan op de link voor meer informatie. Heb je nog tips laat het dan ook weten, dat vind ik altijd leuk.

moederdag cadeautjes onder vijf Euro chocolate chip koekjes in een jar

Drink je ook veel thee of koffie met je moeder? Hoe gezellig is het dan om voor moederdag zelf de koekjes erbij te bakken. Gezellig en natuurlijk heel lekker. Voor vier Euro bestel je deze leuke potten met de droge benodigdheden voor lekkere chocolate chip cookies.

Regenboog cookies

Vrolijke koekjes voor moederdag, maak dan deze confetti koekjes ook in een jar natuurlijk. Alleen nog boter en een ei toevoegen en klaar ben je.

Cocktail jar voordelig voor moederdag onder vijf euro

Natuurlijk echt hip en je kunt vooral straks in de lente en zomer niet zonder de cocktail, smoothie of gewoon infused water jars. Je moeder zal er blij mee zijn om straks mee  in de tuin te kunnen zitten. Deze zijn echt spot goedkoop, namelijk maar 2,50!

cocktail shaker moederdag cadeau onder vijf euro cadeau tip

Shake een cocktail en geniet van de lente met deze voordelige cocktailshaker natuurlijk heel leuk om er een infused jar bij te geven bij elkaar kost het nog steeds, maar 5,50 Euro.

Thee moederdag cadeautje onder vijf Euro

Ga je koekjes bakken voor bij de thee? Maak er een leuk pakketje van en neem ook de thee mee.

Voor meer leuke cadeau ideeën kijk bij de cadeautips van Foodblog Foodinista.

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie