asperges met zalm op de huid

Vijf Asperge Recepten

Deel deze post

Het asperge seizoen is begonnen! Ik vind het altijd een feest en om er al direct mee te kunnen koken in dit blog vijf x asperge recepten om er direct mee te kunnen beginnen. Natuurlijk volgen er dit seizoen nog veel meer, want ik sta te trappelen om weer te gaan koken met asperges en nog wel het meest om asperges te gaan eten! Jij ook? Ben je ook dol op asperges of doet het je eigenlijk niet zo veel? Wat is jouw favoriete lente seizoen product? Voor mij asperges, maar ik ben ook wel echt aan het wachten op de aardbeien van Nederlandse bodem en de rabarber ik denk dat je dan wel mijn top drie hebt. Voor nu vijf x asperge recepten. Genieten!

Vijf x Asperge recepten van Foodblog Foodinista

Asperge recept 1 Asperges met ham en ei

5x asperge recepten asperges met ham en ei

Het klassieke recept asperges met ham en ei natuurlijk en grove aardappelen lekker en eigenlijk voor mij de favoriet om het asperge seizoen mee te beginnen.

Asperge recept 2 Asperges met zalm op de huid

asperges met zalm op de huid

Asperges met zalm vind ik echt een top combinatie in plaats van de klassieker met ham en dan asperges met zalm op de huid gebakken.

Asperge recept 3 Risotto met asperges

risotto met asperges

Geen aspergesalade, maar onze Nederlandse trotst gecombineerde met de Italiaanse trots en heel erg lekker. Risotto met asperges en echte Nederlandse Reypenaer Kaas.

Asperge recept 4 Asperges met Iberico ham en ei

asperge iberico ham en ei

Onze zachte asperges met Spaanse trots Iberico ham. Luxe met luxe en genieten natuurlijk. Een klassiek asperge recept, maar dan in een nieuwe uitvoering. Asperges met Iberico ham is voor mij echt een favoriet de Iberico ham, natuurlijk ook lekker met een zoute Italiaanse ham of zoute Limburgse of Brabantse ham.

Asperge recept 5 Asperges met zalm en ei in romige saus

asperges met zalm en ei

Zoals bij recept nummer twee asperges met zalm en ei vind ik heel erg lekker en dit recept is ook een recept met zalm en ei, alleen dan een beetje anders. Hier gaat de gerookte zalm in de saus.

Meer asperge recepten van Foodinista blijf Foodinista dan volgen. Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

3 Reactie's

Geef een reactie