Tea Tag verse thee winnen winactie foodblog Foodinista

Verse thee winnen van TeaTag

Deel deze post

Dat ik een theeleut ben, dat heb je al veel vaker kunnen lezen. Leuk dus dat ik thee mag proeven van TeaTag en jij ook, want je kunt de verse thee winnen van TeaTag. In dit blog vertel ik je er alles over. TeaTag is namelijk niet alleen verse thee in een zakje, maar meer. De naam TeaTag zegt het misschien al een heel klein beetje. Een Tag is onder bloggers een bekend begrip. Een lijst met vragen, die bedenk je vul je in en stuur je door naar andere bloggers of je neemt deze juist over van een andere blogger. Het taggen is juist heel belangrijk, daarmee geef je de andere blogger de eer voor het bedenken van het leuke persoonlijke blog. Op deze manier is ook het persoonlijke TeaTag bedacht. Niet alleen verse thee met leuke, heerlijke en ontspannen smaakjes om zelf van te genieten, samen van te genieten of om cadeau te geven, maar je geeft een extra cadeautje. Wat dat is? Leuk!

Losse thee van Teatag in de Bredemeijer tea for one beker

Losse thee van Tea Tag in het Bredemeijer tea for one filterglas.

Tea for 2 box om samen te genieten

Om cadeau te geven als voor leuke musthave voor je zelf is er de Tea for 2 box. Een box met twee smaken thee verdeeld in twee weckpotjes. Er zijn diverse smaken combinaties en binnen deze smaken combinaties kun je vervolgens zelf je thee samenstellen. Hoe leuk is dat? Je kunt dus zelf kiezen of je, je thee sterk drinkt of iets zoeter bijvoorbeeld. Denk aan de combinaties English breakfast en forestfruit en vanille pink en chamomille. Net als bij een tag een beetje van jou en een beetje van mij. Zo stel je de thee ook samen. Natuurlijk kun je de verse thee ook normaal drinken en er van genieten.

Thee me stroopwafeltjes

Verse thee winnen van Tea tag

Wil jij de verse thee winnen van Tea tag dat kan! Ik mag een Tea for 2 box weggeven.

 1. Natuurlijk ben je Facebookvriend van Foodinista of volg je Foodinista op Instagram of Pinterest.
 2. Laat mij onderstaand in een reactie weten, waarom jij de thee van TeaTag wilt winnen.
 3. Niet verplicht, maar vergeet niet sharing is caring! Deel dit bericht dus op Facebook, Twitter of andere social media met #TeaTagFoodinista, zodat ik de actie kan terugvinden.

Tot 23 april kun je meedoen met deze leuke winactie en dan ontvangt de winnaar van deze winactie in samenwerking met TeaTag.

De actie met TeaTag is afgelopen en de winnaar heeft bericht ontvangen.

Regelmatig staan er nieuwe en leuke winacties op de blog. Kijk hiervoor bij de Leukste acties op de blog.

Meer blogs en leuke winacties ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

10 Reactie's
 • Rowan - sillysis.nl
  Geplaatst op 17:30h, 12 april

  Ik ben een hele grote theeleut, deze thee zou ik dus heel graag willen uitproberen. Ik volg je op instagram en zal je bericht even delen!

 • Petra Stroop
  Geplaatst op 19:58h, 12 april

  Dat wil ik wel uitproberen met mijn vriendinnetje Ingrid ! Dan kunnen we heerlijk bijkletsen over haar zwangerschap onder het genot van een heerlijk kopje thee!

 • Henrieke Hommersom
  Geplaatst op 23:16h, 12 april

  Ik zou graag winnen omdat ik hou van thee, en heel graag nieuwe smaakjes uitprobeer. Heb nu een thee met stukjes gedroogde citroen erin, heerlijk, kan hem iedereen aanraden!

 • Cindy
  Geplaatst op 11:06h, 13 april

  Wow als theeleutje zou dit hemelse smaakverrijking zijn! ♡♡♡ doe heelheel graag mee!

 • Anneliese de Waal
  Geplaatst op 14:04h, 13 april

  Ik hou erg van thee, ik drink iedere dag meer dan 6 kopjes thee, heerlijk :)

 • Sabrina
  Geplaatst op 22:23h, 13 april

  Ik wil de thee graag winnen omdat dit weer eens iets nieuws is en ik dol ben op thee. Dan drink ik weer eens wat andere smaken. En het leuke is dat je dus zelf ook nog een thee variant kan maken.

 • astrid
  Geplaatst op 22:36h, 14 april

  Ik doe als nieuwe volger heel erg graag mee! Dol op thee, vriend helaas minder – ik wil hem graag wat meer smaakjes voorzetten zodat hij ook aan de theetjes gaat!

 • lieke b
  Geplaatst op 01:45h, 15 april

  Doe graag mee. Ben dol op thee drink het overal op mn werk en thuis, du s ben wel eens opzoek naar een nieuwe variant daarom erg nieuwsgierig naar deze.

 • Lies
  Geplaatst op 22:33h, 17 april

  Dit is echt het perfecte kleine cadeautje voor een date met mijn beste vriendinnetje!

 • Anouk
  Geplaatst op 11:54h, 21 april

  Ik ben een theeleut in hart en nieren. Er gaat geen dag voorbij zonder thee!

  Aangezien ik binnenkort ga samenwonen is een fijne lading extra thee altijd fijn. Mijn vriend heeft net een andere smaak, dus een tea for 2 box komt goed van pas. Ik ga voor een frisse kruidige thee en mijn vriend hoogstwaarschijnlijk voor iets met een zoete touch. Ik zie mezelf al genieten op onze nieuwe bank met een kopje verse thee ;)

  Duimen!

Geef een reactie