Gepersonaliseerde wijnbox Valentijnsdag cadeautips voor mannen van Foodblog Foodinista

5x Valentijnscadeautjes voor mannen

Deel deze post

Is januari ook altijd een beetje zo’n dipmaand voor jou? Vooral na alle gezellige feestmaanden? Zelf moet ik zeggen dat ik het opzich wel vind meevallen. Januari geef eerder een beetje rust, want er is altijd best veel om naar uit te kijken. Februari begint altijd snel met Valentijnsdag en sowieso vieren wij in Brabant natuurlijk ook Carnaval en in januari staan de eerste feestelijkheden al weer op het programma. Zo saai is het eigenlijk niet. Om je ook alvast een beetje in te stemming te laten komen en je in beetje in de februari sferen te laten komen deel ik in dit blog samen met Radbag vijf tips voor originele Valentijnscadeautjes voor mannen! Ja, daar zijn ze! In het afgelopen jaar deelde ik al regelmatig leuke Valentijnscadeautjes tips, maar de vraag was: Meer tips voor cadeautjes voor mannen! Hier komen vijf leuke ideeën aan.

Vijf originele valentijnscadeautjes voor mannen

Valentijnscadeautjes voor mannen gepersonaliseerde bierpul cadeautips van foodblog Foodinista

Zeg het tijdens Valentijnsdag met een gepersonaliseerde bierpul. Liefde komt tenslotte uit het bierglas.

Bier speciaal pakket valentijnsdag cadeautjes voor mannen tips van foodblog Foodinista

Tijdens Valentijnsdag draait het niet om jou, maar om je geliefde. Geef dan ook gewoon de favoriete biertjes cadeau, waar hij helemaal blij van zal worden met dit uitgebreide wereldse speciaalbier pakket.

Gepersonaliseerde wijnbox Valentijnsdag cadeautips voor mannen van Foodblog Foodinista

Meer en wijndrinker of misschien wel een andere favoriet drankje. Een grote fles speciaalbier kan er natuurlijk ook in! Het detail is alleen geef deze cadeau in een gepersonaliseerde geschenkbox.

Valentijnscadeautjes met speciale data cadeautips van blogger Foodinista

Is je Valentijn niet zo van de foto’s, maar wil je toch iets persoonlijks geven met een iets stoerder karakter? Geef dan een gepersonaliseerde poster met bijzondere data er op ongetwijfeld zijn er een aantal speciale data waar je binnen je relatie waarde aan hecht.

Stripboek fotolijst valentijnsdag cadeautjes voor mannen blogger favorieten Foodinista

Als je dan toch voor een fotolijst gaat, maak er dan een stoere fotolijst van en vertel er voor Valentijnsdag de story of us bij! Maak er een stripboek fotolijst van. Leuk idee denk ik zo!

Jouw favoriete cadeautjes nog niet gevonden? Op de blog staan nog veel meer cadeau tips en ook meer tips voor de leukste Valentijnscadeautjes.

Meer van Foodinista

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie